Outdoor cooking servies!

Vakantie in eigen tuin, geniet van een heerlijke outdoor cooking


08 mei 2017 | Reisinspiratie
Foto: Outdoor cooking servies!

Wat een mooi vooruitzicht. Langzaam gaat de temperatuur weer omhoog en kunnen wij weer genieten van het buitenleven. Ik heb er echt weer zin in, om heerlijk te genieten van die lange zwoele zomeravonden. Op een gegeven moment ben je het bankhangen en kijken naar dezelfde tv programma’s wel zat. Tijd om de tuin weer gezellig te maken en te meeten met vrienden en familie. Heb jij er ook zin in? 

Tafeltje dekje

Als reizigers is het natuurlijk fantastisch om je tuin om te turnen tot je favoriete reisplekje. Dit hoeft niet heel lastig te zijn, het begint namelijk vaak al met kleine details die terug komen. Wie van lekker eten houdt snapt misschien wel wat ik bedoel. Je dekt de tafel met je favoriete servies en zorgt voor een overheerlijke outdoor cooking. Dit hoeft niet perse een BBQ te zijn, maar kan ook een speciaal gerecht zijn wat je graag aan andere wil laten proeven. 

Sfeervol outdoor servies

Bij het dekken van de tafel voor je outdoor cooking is het servies een belangrijk element. Hiermee kun je al een groot deel van de sfeer bepalen. Een leuk servies wat mij erg aanspreekt is het Flow Servies van Rosti Mepal. Dit servies is vernieuwend en heeft frisse kleuren en eigentijdse decors. Kies bijvoorbeeld voor groene bladeren, blauwe stippen of retrogroene pijltjes. Wij hebben bij onze outdoor cooking gekozen voor de retrogroene pijltjes. Ziet het er niet sfeervol uit? 

Winactie: Flow servies van Rosti Mepal

Flow Servies van Rosti Mepal – Retrogroene pijltjes

Picknicken in het park

Naast het omturnen van je tuin tot favoriete reisplekje, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gezellige met vrienden of familie te gaan pickpicken in het park. Ook hierbij komt zo’n outdoor servies weer heel goed te pas. 

Picknicken in het park!

Picknicken in het park!

Even helemaal offline zijn en bijpraten als van ouds… heerlijk toch? Ik ben zelf als stedentripper graag in stadsparken te vinden, behalve dat mijn hond dat geweldig vindt, word ik zelf ook onwijs blij van de natuur en vrolijke mensen die met elkaar meeten voor een BBQ of picknick. Even echt tijd voor elkaar maken en bijpraten, niemand zegt daar toch nee tegen. Ook voor een picknick is zo’n mooi outdoor servies een uitvinding. Het is makkelijk meenemen en ziet er ook nog eens heel sfeervol uit. 

Flow servies van Rosti Mepal winnen? 

Heb jij ook zo’n zin gekregen in een outdoor cooking of picknick in het park? Het zou toch geweldig zijn als jij ook kunt picknicken of bbq-en met dit te gekke Flow Servies van Rosti Mepal in je tuin of favoriete park? Ik kan je hierbij vertellen dat het vanaf vandaag mogelijk is: je kunt namelijk kans maken op een 2-delig servies t.w.v. 99,35 euro. De winnaar mag uiteindelijk zelf de kleur kiezen. 

Flow servies van Rosti Mepal

Flow servies van Rosti Mepal

Hoe maak ik kans? 

Deze winactie is helaas voorbij, bedankt voor het meedoen! De winnaar is: Carmen Hoondert

Laat ons weten met wie jij graag zou willen picknicken in je favoriete park en maak kans. Het leukste antwoord wint! Reageren kan hieronder tot 25 mei 2017 of op onze Facebook pagina. De winnaar maken wij als eerste via Facebook bekend! Volg ons nu!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?