Vakantie in eigen tuin, geniet van een heerlijke outdoor cooking

Gepubliceerd: 08 mei 2017 | Foto: Outdoor cooking servies!

Outdoor cooking servies!
Reisblog Liefde voor Reizen

Wat een mooi vooruitzicht. Langzaam gaat de temperatuur weer omhoog en kunnen wij weer genieten van het buitenleven. Ik heb er echt weer zin in, om heerlijk te genieten van die lange zwoele zomeravonden. Op een gegeven moment ben je het bankhangen en kijken naar dezelfde tv programma’s wel zat. Tijd om de tuin weer gezellig te maken en te meeten met vrienden en familie. Heb jij er ook zin in? 

Tafeltje dekje

Als reizigers is het natuurlijk fantastisch om je tuin om te turnen tot je favoriete reisplekje. Dit hoeft niet heel lastig te zijn, het begint namelijk vaak al met kleine details die terug komen. Wie van lekker eten houdt snapt misschien wel wat ik bedoel. Je dekt de tafel met je favoriete servies en zorgt voor een overheerlijke outdoor cooking. Dit hoeft niet perse een BBQ te zijn, maar kan ook een speciaal gerecht zijn wat je graag aan andere wil laten proeven. 

Sfeervol outdoor servies

Bij het dekken van de tafel voor je outdoor cooking is het servies een belangrijk element. Hiermee kun je al een groot deel van de sfeer bepalen. Een leuk servies wat mij erg aanspreekt is het Flow Servies van Rosti Mepal. Dit servies is vernieuwend en heeft frisse kleuren en eigentijdse decors. Kies bijvoorbeeld voor groene bladeren, blauwe stippen of retrogroene pijltjes. Wij hebben bij onze outdoor cooking gekozen voor de retrogroene pijltjes. Ziet het er niet sfeervol uit? 

Winactie: Flow servies van Rosti Mepal

Flow Servies van Rosti Mepal – Retrogroene pijltjes

Picknicken in het park

Naast het omturnen van je tuin tot favoriete reisplekje, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gezellige met vrienden of familie te gaan pickpicken in het park. Ook hierbij komt zo’n outdoor servies weer heel goed te pas. 

Picknicken in het park!

Picknicken in het park!

Even helemaal offline zijn en bijpraten als van ouds… heerlijk toch? Ik ben zelf als stedentripper graag in stadsparken te vinden, behalve dat mijn hond dat geweldig vindt, word ik zelf ook onwijs blij van de natuur en vrolijke mensen die met elkaar meeten voor een BBQ of picknick. Even echt tijd voor elkaar maken en bijpraten, niemand zegt daar toch nee tegen. Ook voor een picknick is zo’n mooi outdoor servies een uitvinding. Het is makkelijk meenemen en ziet er ook nog eens heel sfeervol uit. 

Flow servies van Rosti Mepal winnen? 

Heb jij ook zo’n zin gekregen in een outdoor cooking of picknick in het park? Het zou toch geweldig zijn als jij ook kunt picknicken of bbq-en met dit te gekke Flow Servies van Rosti Mepal in je tuin of favoriete park? Ik kan je hierbij vertellen dat het vanaf vandaag mogelijk is: je kunt namelijk kans maken op een 2-delig servies t.w.v. 99,35 euro. De winnaar mag uiteindelijk zelf de kleur kiezen. 

Flow servies van Rosti Mepal

Flow servies van Rosti Mepal

Hoe maak ik kans? 

Deze winactie is helaas voorbij, bedankt voor het meedoen! De winnaar is: Carmen Hoondert

Laat ons weten met wie jij graag zou willen picknicken in je favoriete park en maak kans. Het leukste antwoord wint! Reageren kan hieronder tot 25 mei 2017 of op onze Facebook pagina. De winnaar maken wij als eerste via Facebook bekend! Volg ons nu!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië
Reisinspiratie

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten
Reisinspiratie

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Kanovakantie in Noorwegen
Reisinspiratie

Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Bergen, meren waar je eindeloos op kunt varen, uitgestrekte bossen.. je vindt het allemaal in Noorwegen. Er zijn genoeg manieren om die prachtige natuur te ervaren, maar door te kanoën en wildkamperen kun je het effect van de ruige omgeving pas echt goed merken. Meer weten? Lees dan gauw verder. Een kanotocht door Noorwegen met Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy