Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het verhaal en de vrouw achter Travelcards

Lindsey Habets van Travelcards

Het verhaal en de vrouw achter Travelcards

Lindsey Habets van Travelcards

Inhoudsopgave

Wat doe je als je een idee hebt en Lonely Planet noemt dit idee, worth pursuing? Dan ga je ervoor en dan zet je door! En in the end kun je je dromen waarmaken en vind je een antwoord op je zoektocht!

Dit is het verhaal achter Travelcards.

Ik heb me altijd afgevraagd wat ik kon doen met al die reizen de ik heb gemaakt. Oke, ik verdiepte mezelf en werd er een rijker en openminder persoon door, maar ik had altijd de drang om er meer mee te doen. Travelcards is het antwoord op deze zoektocht. Mijn drang om mensen te helpen en mijn jarenlange reiservaring komen hierin samen. De perfecte combinatie!

Travelcards
Travelcards – The Travel Story Tool

De ene dag nog mooier dan de andere. Ik was in Nieuw Zeeland en voelde me diep dankbaar dat ik dit allemaal mocht meemaken en zoveel moois op de wereld mocht zien. Maar hoe kon ik dit uitleggen bij thuiskomst? Telkens als ik terugkwam van een reis lukte het voor mijn gevoel niet om echt te vertellen wat ik had meegemaakt. Een reis doet zo veel met je! Je hebt zo veel gezien en zo veel ervaren..! Waar moet je beginnen als iemand je vraagt “Hoe was het?”. Ik bedacht 120 praktische, luchtige en verdiepende vragen, afgewisseld met opdrachten die reiziger én thuisblijver de kans geven om een indrukwekkende reis op een bijzondere wijze opnieuw te beleven. Op deze manier laat je je mooie reisverhalen niet verloren gaan, want dat vind ik zo zonde! Daar zijn ze te waardevol voor!

Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?
Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?

Een bijzondere reis

Travelcards was een reis met vallen en opstaan. Ik ben van origine een Social Worker. Wist ik veel hoe dat allemaal moest! Ik heb alles zelf uitgezocht en er waren ook helpers op mijn pad. Tjonge, jonge, wat zijn die mensen belangrijk! Mensen die geloven in je product, er de verrijking van zien. Zo mooi als ik nu terugkijk op het hele proces. Wat ben ik trots en wat ben ik dankbaar voor iedereen die me heeft geholpen! Wat kun je mooie en inspirerende mensen tegenkomen! Ik zie Travelcards echt een beetje als een reis. Ik heb een investering gedaan waarmee ik eigenlijk een reis heb opgeofferd. Maar wat is het het waard! Ik krijg bedankmailtjes en mensen denken spontaan mee waar je Travelcards nog meer voor kunt gebruiken. Dit is toch te gek?!

Lindsey Habets
Lyndsey Habets

De Travelcards toepassen

Dit is het lijstje wat ik dankzij fans heb kunnen maken:

– TIJDENS een reis om leuke, originele gesprekken met andere reizigers te hebben i.p.v. de standaardgesprekken die beginnen met “Where are you from?”
– Na een stage in het buitenland
– Na een studiereis/werkreis
– Als integratietool voor buitenlandse studenten
– In de eerste periode van je emigratie
– Als coachingstool
– Als huwelijkscadeau voor echtparen die op huwelijksreis gaan
– Om op school op een leuke manier te vertellen hoe je vakantie was
– Als levensvragenset
– Voor bloggers om originele content te creëren op je blog
– Als kaartjes voor in je scrapbook.

Vraag: met wie had je een bijzondere klik?
Vraag: met wie had je een bijzondere klik?

Wat eerst begon als een tool om na je reis je verhalen mee te delen en je ervaringen opnieuw te beleven, groeit door fans uit tot iets nog waardevollers!! Als ik 1 ding moet noemen dat ik heb geleerd, dan zeg ik; doe wat je wilt doen. Zet door, de aanhouder wint. Dromen kun je waarmaken. Écht waar!

Lindsey Habets van Travelcards
Lyndsey Habets van Travelcards

Avontuurlijke groet, Lyndsey
www.travel-cards.nl

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis