Het verhaal en de vrouw achter Travelcards

Gepubliceerd: 13 jul 2017 | Foto: Lindsey Habets van Travelcards

Wat doe je als je een idee hebt en Lonely Planet noemt dit idee, worth pursuing? Dan ga je ervoor en dan zet je door! En in the end kun je je dromen waarmaken en vind je een antwoord op je zoektocht!

Dit is het verhaal achter Travelcards.

Ik heb me altijd afgevraagd wat ik kon doen met al die reizen de ik heb gemaakt. Oke, ik verdiepte mezelf en werd er een rijker en openminder persoon door, maar ik had altijd de drang om er meer mee te doen. Travelcards is het antwoord op deze zoektocht. Mijn drang om mensen te helpen en mijn jarenlange reiservaring komen hierin samen. De perfecte combinatie!

Travelcards

Travelcards – The Travel Story Tool

De ene dag nog mooier dan de andere. Ik was in Nieuw Zeeland en voelde me diep dankbaar dat ik dit allemaal mocht meemaken en zoveel moois op de wereld mocht zien. Maar hoe kon ik dit uitleggen bij thuiskomst? Telkens als ik terugkwam van een reis lukte het voor mijn gevoel niet om echt te vertellen wat ik had meegemaakt. Een reis doet zo veel met je! Je hebt zo veel gezien en zo veel ervaren..! Waar moet je beginnen als iemand je vraagt “Hoe was het?”. Ik bedacht 120 praktische, luchtige en verdiepende vragen, afgewisseld met opdrachten die reiziger én thuisblijver de kans geven om een indrukwekkende reis op een bijzondere wijze opnieuw te beleven. Op deze manier laat je je mooie reisverhalen niet verloren gaan, want dat vind ik zo zonde! Daar zijn ze te waardevol voor!

Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?

Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?

Een bijzondere reis

Travelcards was een reis met vallen en opstaan. Ik ben van origine een Social Worker. Wist ik veel hoe dat allemaal moest! Ik heb alles zelf uitgezocht en er waren ook helpers op mijn pad. Tjonge, jonge, wat zijn die mensen belangrijk! Mensen die geloven in je product, er de verrijking van zien. Zo mooi als ik nu terugkijk op het hele proces. Wat ben ik trots en wat ben ik dankbaar voor iedereen die me heeft geholpen! Wat kun je mooie en inspirerende mensen tegenkomen! Ik zie Travelcards echt een beetje als een reis. Ik heb een investering gedaan waarmee ik eigenlijk een reis heb opgeofferd. Maar wat is het het waard! Ik krijg bedankmailtjes en mensen denken spontaan mee waar je Travelcards nog meer voor kunt gebruiken. Dit is toch te gek?!

Lindsey Habets

Lyndsey Habets

De Travelcards toepassen

Dit is het lijstje wat ik dankzij fans heb kunnen maken:

– TIJDENS een reis om leuke, originele gesprekken met andere reizigers te hebben i.p.v. de standaardgesprekken die beginnen met “Where are you from?”
– Na een stage in het buitenland
– Na een studiereis/werkreis
– Als integratietool voor buitenlandse studenten
– In de eerste periode van je emigratie
– Als coachingstool
– Als huwelijkscadeau voor echtparen die op huwelijksreis gaan
– Om op school op een leuke manier te vertellen hoe je vakantie was
– Als levensvragenset
– Voor bloggers om originele content te creëren op je blog
– Als kaartjes voor in je scrapbook.

Vraag: met wie had je een bijzondere klik?

Vraag: met wie had je een bijzondere klik?

Wat eerst begon als een tool om na je reis je verhalen mee te delen en je ervaringen opnieuw te beleven, groeit door fans uit tot iets nog waardevollers!! Als ik 1 ding moet noemen dat ik heb geleerd, dan zeg ik; doe wat je wilt doen. Zet door, de aanhouder wint. Dromen kun je waarmaken. Écht waar!

Lindsey Habets van Travelcards

Lyndsey Habets van Travelcards

Avontuurlijke groet, Lyndsey
www.travel-cards.nl

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Reisdagboek bijhouden: dit zijn de beste apps om te gebruiken

Na het reizen nog lange tijd kunnen nagenieten, met het bijhouden van een online reisdagboek is dit mogelijk. Er zijn...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx