Het verhaal en de vrouw achter Travelcards

Gepubliceerd: 13 jul 2017 | Foto: Lindsey Habets van Travelcards

Lindsey Habets van Travelcards
Reisblog Liefde voor Reizen

Wat doe je als je een idee hebt en Lonely Planet noemt dit idee, worth pursuing? Dan ga je ervoor en dan zet je door! En in the end kun je je dromen waarmaken en vind je een antwoord op je zoektocht!

Dit is het verhaal achter Travelcards.

Ik heb me altijd afgevraagd wat ik kon doen met al die reizen de ik heb gemaakt. Oke, ik verdiepte mezelf en werd er een rijker en openminder persoon door, maar ik had altijd de drang om er meer mee te doen. Travelcards is het antwoord op deze zoektocht. Mijn drang om mensen te helpen en mijn jarenlange reiservaring komen hierin samen. De perfecte combinatie!

Travelcards

Travelcards – The Travel Story Tool

De ene dag nog mooier dan de andere. Ik was in Nieuw Zeeland en voelde me diep dankbaar dat ik dit allemaal mocht meemaken en zoveel moois op de wereld mocht zien. Maar hoe kon ik dit uitleggen bij thuiskomst? Telkens als ik terugkwam van een reis lukte het voor mijn gevoel niet om echt te vertellen wat ik had meegemaakt. Een reis doet zo veel met je! Je hebt zo veel gezien en zo veel ervaren..! Waar moet je beginnen als iemand je vraagt “Hoe was het?”. Ik bedacht 120 praktische, luchtige en verdiepende vragen, afgewisseld met opdrachten die reiziger én thuisblijver de kans geven om een indrukwekkende reis op een bijzondere wijze opnieuw te beleven. Op deze manier laat je je mooie reisverhalen niet verloren gaan, want dat vind ik zo zonde! Daar zijn ze te waardevol voor!

Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?

Vraag: waar gaf je je laatste geld aan uit?

Een bijzondere reis

Travelcards was een reis met vallen en opstaan. Ik ben van origine een Social Worker. Wist ik veel hoe dat allemaal moest! Ik heb alles zelf uitgezocht en er waren ook helpers op mijn pad. Tjonge, jonge, wat zijn die mensen belangrijk! Mensen die geloven in je product, er de verrijking van zien. Zo mooi als ik nu terugkijk op het hele proces. Wat ben ik trots en wat ben ik dankbaar voor iedereen die me heeft geholpen! Wat kun je mooie en inspirerende mensen tegenkomen! Ik zie Travelcards echt een beetje als een reis. Ik heb een investering gedaan waarmee ik eigenlijk een reis heb opgeofferd. Maar wat is het het waard! Ik krijg bedankmailtjes en mensen denken spontaan mee waar je Travelcards nog meer voor kunt gebruiken. Dit is toch te gek?!

Lindsey Habets

Lyndsey Habets

De Travelcards toepassen

Dit is het lijstje wat ik dankzij fans heb kunnen maken:

– TIJDENS een reis om leuke, originele gesprekken met andere reizigers te hebben i.p.v. de standaardgesprekken die beginnen met “Where are you from?”
– Na een stage in het buitenland
– Na een studiereis/werkreis
– Als integratietool voor buitenlandse studenten
– In de eerste periode van je emigratie
– Als coachingstool
– Als huwelijkscadeau voor echtparen die op huwelijksreis gaan
– Om op school op een leuke manier te vertellen hoe je vakantie was
– Als levensvragenset
– Voor bloggers om originele content te creëren op je blog
– Als kaartjes voor in je scrapbook.

Vraag: met wie had je een bijzondere klik?

Vraag: met wie had je een bijzondere klik?

Wat eerst begon als een tool om na je reis je verhalen mee te delen en je ervaringen opnieuw te beleven, groeit door fans uit tot iets nog waardevollers!! Als ik 1 ding moet noemen dat ik heb geleerd, dan zeg ik; doe wat je wilt doen. Zet door, de aanhouder wint. Dromen kun je waarmaken. Écht waar!

Lindsey Habets van Travelcards

Lyndsey Habets van Travelcards

Avontuurlijke groet, Lyndsey
www.travel-cards.nl

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië
Reistips

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten
Reistips

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Kanovakantie in Noorwegen
Reistips

Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Bergen, meren waar je eindeloos op kunt varen, uitgestrekte bossen.. je vindt het allemaal in Noorwegen. Er zijn genoeg manieren om die prachtige natuur te ervaren, maar door te kanoën en wildkamperen kun je het effect van de ruige omgeving pas echt goed merken. Meer weten? Lees dan gauw verder. Een kanotocht door Noorwegen met Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy