Geniet van het groene Griekse eiland Samos

Geniet van het groene Griekse eiland Samos!

Geniet van het groene Griekse eiland Samos!

Griekenland is de laatste tijd veel in het nieuws, alleen jammer genoeg niet in positieve zin. Ik vind dat erg jammer en heb al jaren een grote liefde voor Griekenland. Ik ben zelf naar verschillende Griekse eilanden geweest en kwam telkens weer enthousiast terug. Mijn favoriete Griekse eiland is tot nu toe Samos. Dit eiland heeft eigenlijk alles voor een perfecte vakantie. Het is een heel groen eiland, er hangt een gezellige sfeer in de steden en langs de prachtige kust kom je heerlijk tot rust. Ook kun je er heerlijk eten voor normale prijzen. Wat wil je nog meer? Laat je daarom niet teveel leiden door de media en kom naar Samos! Gegarandeerd een fijne vakantie! Bekijk hieronder onze sfeervideo over het Griekse eiland Samos.

Sfeervideo over het groene Griekse eiland Samos Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?