Villages Nature Paris - Center Parcs

Villages Nature Paris; 5 werelden vol activiteiten en accommodaties


22 jun 2017 | Frankrijk (ADV)
Foto: Villages Nature Paris - Center Parcs

Wie deze zomervakantie echt verrast wil worden moet deze blog zeker even lezen. Lijkt jou het leuk om met je gezin in een bijzonder mooi vakantiepark te verblijven in de buurt Disneyland Parijs? Dan is het spiksplinternieuwe Villages Nature Paris van Center Parcs echt iets voor jou. Binnenkort opent het op 6 kilometer vanaf Disneyland Parijs gelegen familiepark Villages Nature Paris namelijk haar deuren. En wij kunnen je zeggen: dit is niet zomaar een vakantiepark. Hierbij een leuke introductie met Villages Nature Paris.

5 verschillende werelden 

Het bijzondere aan dit vakantiepark is dat er 4 verschillende dorpen (Les Quatres Villages) en 5 recreatiewerelden (Aqualagon, BelleVie Farm, La Forêt sportive, Jardin Extra Ordinaire en La Promenade du lac) zijn gecreëerd, waar je als gast in het park gratis toegang tot krijgt. Naast deze 5 unieke recreatiewerelden is er ook een groot aanbod voor sport en ontspanning. Het vakantiepark heeft de focus op milieuvriendelijk, er is daarom ook veel aandacht besteedt aan de laatste technieken op het gebied van milieu, comfort en recreatie. Villages Nature Paris geeft je dus echt een unieke beleving die je niet snel zal vergeten. 

5 verschillende werelden - Foto: Center Parcs

5 verschillende werelden – Foto: Center Parcs

De accommodaties 

De mooie accommodaties bevatten een bijzondere architectuur waarbij respect voor de natuur centraal staat. De cottages en het grote Aquapark zullen op eem milieuvriendelijke manier verwarmd worden. Bij het ontwikkelen van het vakantiepark zijn bronnen geslagen tot zo’n 1800 meter diepte die voor de verwarming van de baden en vakantiehuizen gaan zorgen. 

Mooie accommodaties - Foto: Center Parcs

Mooie accommodaties, waarbij respect voor de natuur centraal staat  – Foto: Center Parcs

Disneyland Parijs

Iets wat dit vakantiepark ook bijzonder maakt is de perfecte ligging. Het ligt namelijk 6 km van Disneyland Parijs vandaan. Een combinatie van dit prachtige vakantiepark met Disneyland Parijs is daarom ideaal voor een geslaagde vakantie met het gezin. 

Bekijk ook deze sfeervideo


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *