Zoek
Sluit dit zoekvak.

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Inhoudsopgave

Wil je graag dit jaar naar Azië en wil je een onvergetelijke reis maken? Dan is Sri Lanka misschien wel wat voor jou. Sri Lanka ligt in Zuid-Azië en is een eilandstaat in de Indische Oceaan. Het land staat onder andere bekend om haar vele UNESCO Werelderfgoed vermeldingen en de prachtige natuur en wildlife die er te spotten is. Wil je alvast een goed beeld krijgen van Sri Lanka, bekijk dan ook deze prachtige drone video

Steden, natuur en prachtige stranden

Als je naar Sri Lanka reist kun je vele kanten op, je kunt de prachtige oude steden Anuradhapura en Polonnaruwa verkennen, maar je kunt natuurlijk ook de prachtige stranden bezoeken en je laten betoveren door het witte zand met het helderblauwe water. Wat veel reizigers niet weten is dat je er ook onwijs goed kunt surfen. Als beginner kun je het beste gaan surfen bij Weligama. Dit is een ideale plek voor beginners. 

Het leuke aan Sri Lanka is dat veel locals open staan voor een praatje en ook oprecht benieuwd zijn naar waar je vandaan komt. Sri Lankanen zijn erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij, je voelt je daarom al snel thuis. 

Leuke bezienswaardigheden in Sri Lanka

  • Temple of the Tooth
  • Pinnawela Elephant Orphanage
  • Yala National Park
  • Sigiriya

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Voordat je dit prachtige land kunt bezoeken moet je natuurlijk eerst een visum aanvragen. Een visum aanvragen voor Sri Lanka is tegenwoordig zo gedaan. Via E-visums.nl kun je een visum Sri Lanka aanvragen. Het aanvragen kost je maar 5 minuten en na je aanvraag & betaling heb je binnen 2 werkdagen je visum geregeld. Vaak is je visum al de volgende dag binnen. 

Belangrijke feiten over het visum voor Sri Lanka

  • Het toeristenvisum is 180 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum 
  • Met het visum mag je 30 dagen in Sri Lanka verblijven (binnen deze periode)
  • Deze periode kun je ter plekke verlengen tot maximaal 6 maanden bij een immigratiekantoor, dit is een double-entry visum. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van E-visums.nl 

Heb je nog vragen over het aanvragen van een visum? 

Kijk dan ook bij de meest gestelde vragen over het aanvragen van een visum voor Sri Lanka. 

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis