Een visum aanvragen voor Turkije doe je zo!

Visum aanvragen voor Turkije!

Visum aanvragen voor Turkije!

Vanaf 2 maart 2020 hebben Nederlanders die Turkije willen bezoeken voor een periode van 90 dagen (binnen 180 dagen) geen visum meer nodig. Lees meer hierover

Turkije, een land van 783.562 km² oppervlakte en met meer dan 78 miljoen inwoners. Een land dat erg veelzijdig is, zowel voor de strandganger als voor de avonturier is er ontzettend veel te ontdekken. Turkije bestaat uit een Aziatisch deel, waarin ook de bekende stad Ankara ligt en een Europees gedeelte, wat o.a. bekend is om Istanboel en Bodrum. Bekende bezienswaardigheden in Turkije zijn het natuurfenomeen Pamukkale, Basilica Cisterne in Istanboel en de Grote Bazaar van Istanboel. 

Visum aanvragen voor Turkije

Wie naar Turkije wilt gaan heeft een Turks visum nodig. Voorheen was dit mogelijk om dit direct op het vliegveld in Turkije aan te vragen, alleen sinds 2014 is dit niet meer mogelijk en zul je het visum van te voren online moeten aanvragen. Het aanvragen van een Turks visum is online zo geregeld. Via Turkijevisumaanvragen.nl kun je op een snelle en makkelijke manier het visum aanvragen. Het voordeel van online aanvragen is dat er geen lange wachtrijen staan, dat je veilig kunt betalen met iDeal en dat het visum binnen 12 uur wordt verstuurd indien alle ingevulde gegevens kloppen. 

Hoe vraag ik een visum aan? 

Het is eigenlijk heel simpel! Surf naar Turkijevisumaanvragen.nl, vul alle gevraagde gegevens in en dien je aanvraag in. Vervolgens krijg je binnen 12 uur na de betaling het Turkse e-visum in je mailbox. Heel makkelijk dus! De kosten van het visum zijn €21,90 per persoon. Het is overigens ook heel makkelijk om voor een hele groep tegelijk een visum aan te vragen. De aanvragen behandelen ze zeven dagen per week, je kan de aanvraag dus altijd indienen. Let bij het aanvragen van het visum voor Turkije er wel op dat je alle gegevens goed invult. Het foutief  invullen van de persoonsgegevens kan vertraging opleveren. 

Beoordeling van de aanvraag

Na het aanvragen van je visum gaat een team met visumdeskundigen jou visum aanvraag bekijken. Dit team gaat kijken of er geen fouten gemaakt zijn en zullen je contacten als dit wel het geval is en de aanvraag langer gaat duren dan normaal. Als alles in orde is wordt de visum aanvraag doorgezet en krijg je vaak binnen enkele uren het e-visum in je mailbox. Vervolgens print je het e-visum uit en neem je het mee naar Turkije. Daar zal het gecheckt worden en kan daarna je mooie reis door Turkije beginnen. 

TAGS: visum
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *