Voorbereidingen op mijn reis naar Australië – deel 1

Blue Mountains - Sydney, Australië

Blue Mountains - Sydney, Australië

Wie een verre reis gaat maken heeft met veel stappen te maken. Ten eerste moet je goed nadenken over de periode en het aantal weken dat je weg wilt gaan. Zodra je hier helemaal uit bent kun je op speurtocht gaan. Het belangrijkste tegenwoordig zijn de vliegtickets, hierop kun je namelijk erg besparen. Ben je benieuwd hoe je hierop kunt besparen? Lees dan zeker ook even onze budgettips. Ook het vinden van goedkope hotels is een belangrijk punt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Booking.com, hiermee kun je eenvoudig filteren en de goedkoopste hotels vinden. 

Voorbereidingen Australië

Normaal gesproken boek ik mijn vliegticket zelf, alleen nu zat ik midden in een verhuizing waardoor ik weinig tijd had om mij te kunnen focussen op de vakantie. Toevallig besloot Petra om voor haarzelf te gaan beginnen als Travel Counsellor. Dit kwam erg goed uit en direct heb ik contact met haar opgenomen. Ik heb haar de opdracht gegeven om de goedkoopste vliegtickets voor mij te vinden en een camper te regelen voor de oostkust van Australië. Met groot succes! Petra heeft voor mij de perfecte vliegtickets gevonden en vastgelegd én gezorgd dat onze camper klaar staat. Mocht je nou ook hulp willen hebben voor het regelen van je droomreis? Neem dan zeker even contact met haar op! 

De Australië reis krijgt vorm 

Het leuke aan het zelf uitstippelen van je reis is dat je volledig de controle hebt over je reisdagen. Of je nou kilometers wil afleggen of gewoon een dag in de zon wil liggen, het is helemaal aan jou. Onze reis begint in Brisbane waar we 1 volle dag blijven en daarna doorvliegen naar Cairns. Vanaf Cairns staat de camper klaar die we gaan gebruiken tot aan Melbourne. In Melbourne blijven we weer enkele dagen, daarna is het tijd om het bijzondere eiland Tasmanië te gaan ontdekken. Na Tasmanië sluiten wij de vakantie af in Sydney. De plaatsen waar bij tijdens de camperreis gaan slapen weten we nu nog niet. Misschien weten we dat pas tijdens de reis, je moet ook niet alles willen plannen. In mijn volgende blog neem ik je verder mee op reis en ga ik je vertellen wat je zeker niet moet vergeten mee te nemen naar Australië. Ook ga ik dan attracties uitlichten die ik nog niet heb gezien maar dit jaar wil gaan bezoeken.

 

Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?