Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom ieder mens in Zweden geweest moet zijn.

Waarom ieder mens in Zweden geweest moet zijn.

Waarom ieder mens in Zweden geweest moet zijn.

Waarom ieder mens in Zweden geweest moet zijn.

Inhoudsopgave

Eigenlijk is dit een vraag die ik snel kan beantwoorden, alhoewel dit met verschillende factoren samengaat.

Zweden is een land waarin je de puurheid van de natuur nog kan voelen, zien en ruiken! Wie in Zweden geweest is zal dit dan ook erkennen. Zweden is ongerept, uitgestrekt en heerlijk stil. Ik zal een paar voordelen van dit land noemen.

– Zweden heeft een prachtige natuur, alhoewel je in dit geval wel enorm veel van bomen en bos moet houden. Uitgestrekte bossen, dat is wat Zweden puur maakt.

– Dagen rijden zonder iemand tegen te komen en als je iemand tegenkomt kan je een vriendelijk praatje verwachten, maar deze zijn wel korter dan onze Nederlandse gezelligheidspraatjes. Eerlijk gezegd vind ik dat stiekem ook wel een voordeel van Zweden.

Fietsen in het mooie Zweden

– Zweden leent zich uitermate voor outdooractiviteiten zoals wandelen, fietsen, kayakken, boomklimmen. Dit is ook waarom ik mij er zo thuis kan voelen.

– De elanden, lompe beesten, maar machtig mooi als je ze ziet! En als je niet oppast kom je nog een beer tegen ook! Maar laat je daar maar niet al te bang voor maken, beren komen jou ook niet graag tegen, maar als je er een ziet van een afstand dan heb je wel een waanzinnig verhaal! – De stilte, ergens stil kunnen staan en niks horen, dat is al een unieke ervaring op zich!

– Wildkamperen, in Zweden is dit niet verboden, ofwel je mag je kamp op vele plekken opslaan, ook een voordeel voor ons Nederlanders, scheelt je campingkosten!

– Vissen, als je van vissen houdt is Zweden ook zeer geschikt, Zweden heeft vele meren en dus ook veel vis!

Fietsen in Zweden
Fietsen in Zweden

Fietsvakantie in Zweden 

Nu ik dit allemaal beschrijf bedenk ik me dat ik nog wel even door kan gaan, maar dit lijkt toch wel de kern te zijn. Herken jij je in mijn verhaal? Als je nog meer Zweden wil, lees dan ook mijn uitgebreide reisverslag over mijn fietsvakantie in Zweden

Zweden here I come again

En omdat ik zo van Zweden hou ga ik er in september weer heen. Deze keer ga ik op een hele mooie locatie overnachten, namelijk in een echte Zweedse boomhut. Blijf ons volgen en blijf op de hoogte van onze avonturen. 

Liefde voor Scandinavië? 

Heb je net als mij ook zo’n grote liefde voor Scandinavië. Volg mij dan ook op mijn eigen persoonlijke Facebook pagina! Elke week nieuwe reisberichten over Scandinavië! 

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis