Liefde voor Paastop 5: Wat is er te doen met pasen?

Pasen

De Pasen komt er weer aan, voor de een zit daar een christelijke gedachte aan verbonden en voor de anderen betekend het vooral de paashaas die de paaseieren her en der heeft verstopt. Maar wat heeft Pasen voor Nederland nog meer te bieden? Liefde voor Reizen heeft voor jou de Liefde voor Paastop 5 gemaakt.

1. Paaspop – Schijndel

Wie van muziek houdt moet zeker even bij Paaspop gaan kijken. Er zijn diverse artiesten die optreden als: Anouk, Dotan, Jet Rebel, Kensington en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn tickets verkrijgbaar voor 1,2 of 3 dagen. Het leuke is dat je kunt kamperen in een tipi! Wat wil een mens nog meer naast muziek en een heerlijke tipi om in te slapen? Misschien is een zonnetje erbij wel mooi meegenomen. Kijk voor meer informatie op: www.paaspop.nl

2. Paasvuur – IJzerloo

Het paasvuur is net zoiets als een lentevuur, de zon en de vruchtbaarheid bevorderen van de velden. Het is dan ook zeker een leuk idee om eens te gaan kijken bij een paasvuur. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op:  www.paasvuurijzerlo.nl

3. Paaseieren zoeken op de Hoge Veluwe – Schaarsbergen

De paashaas is ook naar de Hoge Veluwe gekomen om eieren te verstoppen! Een erg leuke gelegenheid voor kinderen om te zoeken en om prijzen te winnen!

4. Paasmarkt 

Er zijn verschillende paasmarkten in het hele land, maar de paasmarkt in Den Haag is extra mooi door de stad zelf. Verder kan de Paasmarkt in het Limburgse plaatsje Born ook een leuke tip zijn. Naast de paasmarkt met de honderden kraampjes is er op de paasmaandag in Born ook nog het Borner Paosjfestival. Let op, hier kan het nog wel eens erg druk zijn! 

5. Noord-Hollands Oldtimer festival – Venhuizen

De naam zegt het al, oldtimers, je kunt ze met Pasen vinden in Venhuizen. Ben jij dol op oldtimers neem dan snel een kijkje op de site voor meer informatie: www.oldtimerfestival.nl

Heb jij zelf nog tips voor Pasen? 

Plaats jouw tips dan als reactie onderaan dit bericht. Thanks, team Liefde Voor Reizen!

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *