Winactie: Bikester Ultimate Adventure

Te gekke winactie: Bikester Ultimate Adventure – Ben jij er klaar voor?


11 mei 2017 | Reisinspiratie
Foto: Credit: Niklas Wallner

Winnen: 2×2 all-inclusive ticket 4-daagse mountainbike tocht (t.w.v. 12.000 euro) – Heb jij altijd al de wens gehad om de gebaande paden achter je te laten en een nieuwe vorm van vrijheid te ontdekken in de wildernis? Zie jij jezelf vier dagen lang mountainbiken door het adembenemende landschap van de Noorse fjorden? Ben je er klaar voor om de spectaculairste fietstocht van je leven te maken, om de hoogste bergen en de diepste valleien te domineren?

Winactie: Bikester Ultimate Adventure

Credit: Niklas Wallner

Heb jij altijd al de wens gehad om de gebaande paden achter je te laten en een nieuwe vorm van vrijheid te ontdekken in de wildernis? Zie jij jezelf vier dagen lang mountainbiken door het adembenemende landschap van de Noorse fjorden? Ben je er klaar voor om de spectaculairste fietstocht van je leven te maken, om de hoogste bergen en de diepste valleien te domineren?

Dan ben jij de juiste kandidaat! Bikester en Pinkbike, een van de succesvolste online fietsenwinkels in Europa en een van de grootste mountainbike platformen in de wereld, hebben de handen ineengeslagen om een supervet nieuw evenement te organiseren, namelijk Bikester Ultimate Adventure. Om deel te nemen aan deze epische 4-daagse boot- en fietstrip is maar een ding noodzakelijk: een passie voor mountainbiken.

Met een crew van 10 man zul je aan boord gaan van de M/S Gåssten, waar alle maaltijden en een slaapplek verzorgd zijn. Professionele gidsen laten je de beste trails zien rond de fjorden en de beste filmploeg zal dit spectaculaire evenement documenteren.

Wat moet je doen om deze trip of a lifetime te winnen? Simpel. Laat zien dat jij de Ultimate Adventurer bent. Stuur een slideshow of een filmpje op, die laat zien dat jij de beste kandidaat bent! De jury zal hierna samen met de Pinkbike community een winnaar kiezen. Een beetje creativiteit en verbeelding is vereist om deelname aan dit ultieme avontuur te verzekeren. Er moet goed naar voren komen waarom jij de uitverkorene bent om aan dit spektakel mee te doen.

In de all-inclusive tickets t.w.v. 12.000 euro zitten de vlucht naar Noorwegen en de pendelreis naar het startpunt inbegrepen, 4 dagen aan boord van de boot, alle maaltijden die door de onboard chef-kok bereidt worden, begeleiding van een extreem goed geïnformeerde, professionele gids en een cameracrew. En dit allemaal voor jou en je vriend(in) plus 2 fietsen!

Meedoen? 

Denk je dat jij dit aan kan? Bekijk dan hier de website voor meer informatie en doe mee!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *