Te gekke winactie: Bikester Ultimate Adventure – Ben jij er klaar voor?

Gepubliceerd: 11 mei 2017 | Foto: Credit: Niklas Wallner

Winnen: 2×2 all-inclusive ticket 4-daagse mountainbike tocht (t.w.v. 12.000 euro) – Heb jij altijd al de wens gehad om de gebaande paden achter je te laten en een nieuwe vorm van vrijheid te ontdekken in de wildernis? Zie jij jezelf vier dagen lang mountainbiken door het adembenemende landschap van de Noorse fjorden? Ben je er klaar voor om de spectaculairste fietstocht van je leven te maken, om de hoogste bergen en de diepste valleien te domineren?

Winactie: Bikester Ultimate Adventure

Credit: Niklas Wallner

Heb jij altijd al de wens gehad om de gebaande paden achter je te laten en een nieuwe vorm van vrijheid te ontdekken in de wildernis? Zie jij jezelf vier dagen lang mountainbiken door het adembenemende landschap van de Noorse fjorden? Ben je er klaar voor om de spectaculairste fietstocht van je leven te maken, om de hoogste bergen en de diepste valleien te domineren?

Dan ben jij de juiste kandidaat! Bikester en Pinkbike, een van de succesvolste online fietsenwinkels in Europa en een van de grootste mountainbike platformen in de wereld, hebben de handen ineengeslagen om een supervet nieuw evenement te organiseren, namelijk Bikester Ultimate Adventure. Om deel te nemen aan deze epische 4-daagse boot- en fietstrip is maar een ding noodzakelijk: een passie voor mountainbiken.

Met een crew van 10 man zul je aan boord gaan van de M/S Gåssten, waar alle maaltijden en een slaapplek verzorgd zijn. Professionele gidsen laten je de beste trails zien rond de fjorden en de beste filmploeg zal dit spectaculaire evenement documenteren.

Wat moet je doen om deze trip of a lifetime te winnen? Simpel. Laat zien dat jij de Ultimate Adventurer bent. Stuur een slideshow of een filmpje op, die laat zien dat jij de beste kandidaat bent! De jury zal hierna samen met de Pinkbike community een winnaar kiezen. Een beetje creativiteit en verbeelding is vereist om deelname aan dit ultieme avontuur te verzekeren. Er moet goed naar voren komen waarom jij de uitverkorene bent om aan dit spektakel mee te doen.

In de all-inclusive tickets t.w.v. 12.000 euro zitten de vlucht naar Noorwegen en de pendelreis naar het startpunt inbegrepen, 4 dagen aan boord van de boot, alle maaltijden die door de onboard chef-kok bereidt worden, begeleiding van een extreem goed geïnformeerde, professionele gids en een cameracrew. En dit allemaal voor jou en je vriend(in) plus 2 fietsen!

Meedoen? 

Denk je dat jij dit aan kan? Bekijk dan hier de website voor meer informatie en doe mee!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Reisdagboek bijhouden: dit zijn de beste apps om te gebruiken

Na het reizen nog lange tijd kunnen nagenieten, met het bijhouden van een online reisdagboek is dit mogelijk. Er zijn...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx