Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril

Gepubliceerd: 28 jul 2016 | Foto: Woodiful houten zonnebril Zealous Zebra

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om tegen de zon in te kijken, dat veroorzaakt bij mij al snel hoofdpijn in de avond.

Voor mijn volgende trip wilde ik een goede zonnebril hebben, het liefst eentje die er hip en trendy uitziet en ook super comfortabel zit. Tijdens het zoeken ontdekte ik de houten zonnebrillen. Dit soort zonnebrillen heb ik nooit gehad en ik was er meteen reuze nieuwsgierig naar. Hoe zou zo’n bril zitten? En staat zo’n houten zonnebril mij? Speciaal voor jullie heb ik er eentje getest. Ik heb gekozen voor de Woodiful Zealous Zebra, een prachtige zonnebril gemaakt van de tropische houtsoort zebra. 

Gratis bamboe doosje wat je zonnebril beschermd

Bij het uitpakken van de bril valt mij al meteen het gratis bamboe doosje op waarin de houten bril zit. Voor mensen net zoals ik die vaak reizen en waarbij de bril in de tas meemoet is dit dus een heel goed hoesje waarbij de zonnebril nauwelijks beschadigt kan raken. Het gratis bamboe doosje vind ik daarom een hele fijne uitkomst. Het enige nadeel is misschien dat het doosje wat groot oogt en daarom niet erg compact is om mee te nemen, maar het beschermt je houten zonnebril wel erg goed. 

Lichte kijk op de wereld

Met mijn oude zonnebrillen in mijn hoofd zet ik deze Zealous Zebra zonnebril en kijk ik naar het zonlicht wat buiten in mijn tuin schijnt. Ik merk meteen dat deze glazen qua licht erg fijn zijn. Ze zijn niet zo donker als mijn oude zonnebrillen. Dit is een voordeel als het twijfelachtig weer is, zo hoef je niet telkens je zonnebril af te doen als het buiten net te donker is voor een zonnebril.

De pasvorm van de houten zonnebril

Bij het opdoen merk ik ook dat de pootjes van de bril iets uit elkaar gaan en daarom een goede pasvorm hebben. Het grote verschil met mijn andere zonnebrillen is dat ik deze bril nauwelijks voel. Ik vind het zelf namelijk erg vervelend als een bril te veel drukt op mijn neus of aan de zijkanten van mijn hoofd. Deze bril voel je nauwelijks en zit voor je gevoel bijna perfect omdat er speling is bij de pootjes. 

Bij de Woodiful Zealous Zebra wordt ook nog een normaal zonnebrillen hoesje en een poetsdoekje voor de glazen meegeleverd. 

Conclusie

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe zonnebril en kan niet wachten om deze mee te nemen met mijn volgende reis. De zonnebril zit bijna perfect, heeft een hippe uitstraling en beschermt mijn ogen goed. Het grootste voordeel van deze zonnebril is dat je hem nauwelijks voelt als je draagt. Ook het ‘gratis’ bamboe doosje wat je houten zonnebril beschermt is erg handig. Het enige minpuntje is dat dit doosje misschien wat groot is, maar misschien kijk jij hier heel anders tegenaan.

Wat vind jij van de Woodiful Zealous Zebra?

Wil jij ook zo’n prachtige houten zonnebril hebben? Kijk dan op de webshop van Woodiful

Kans maken op deze te gekke houten zonnebril? 

Volg ons dan op Facebook en hou onze winacties in de gaten!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy