Woodiful houten zonnebril Zealous Zebra

Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril


28 jul 2016 | Reisinspiratie
Foto: Woodiful houten zonnebril Zealous Zebra

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om tegen de zon in te kijken, dat veroorzaakt bij mij al snel hoofdpijn in de avond.

Voor mijn volgende trip wilde ik een goede zonnebril hebben, het liefst eentje die er hip en trendy uitziet en ook super comfortabel zit. Tijdens het zoeken ontdekte ik de houten zonnebrillen. Dit soort zonnebrillen heb ik nooit gehad en ik was er meteen reuze nieuwsgierig naar. Hoe zou zo’n bril zitten? En staat zo’n houten zonnebril mij? Speciaal voor jullie heb ik er eentje getest. Ik heb gekozen voor de Woodiful Zealous Zebra, een prachtige zonnebril gemaakt van de tropische houtsoort zebra. 

Gratis bamboe doosje wat je zonnebril beschermd

Bij het uitpakken van de bril valt mij al meteen het gratis bamboe doosje op waarin de houten bril zit. Voor mensen net zoals ik die vaak reizen en waarbij de bril in de tas meemoet is dit dus een heel goed hoesje waarbij de zonnebril nauwelijks beschadigt kan raken. Het gratis bamboe doosje vind ik daarom een hele fijne uitkomst. Het enige nadeel is misschien dat het doosje wat groot oogt en daarom niet erg compact is om mee te nemen, maar het beschermt je houten zonnebril wel erg goed. 

Lichte kijk op de wereld

Met mijn oude zonnebrillen in mijn hoofd zet ik deze Zealous Zebra zonnebril en kijk ik naar het zonlicht wat buiten in mijn tuin schijnt. Ik merk meteen dat deze glazen qua licht erg fijn zijn. Ze zijn niet zo donker als mijn oude zonnebrillen. Dit is een voordeel als het twijfelachtig weer is, zo hoef je niet telkens je zonnebril af te doen als het buiten net te donker is voor een zonnebril.

De pasvorm van de houten zonnebril

Bij het opdoen merk ik ook dat de pootjes van de bril iets uit elkaar gaan en daarom een goede pasvorm hebben. Het grote verschil met mijn andere zonnebrillen is dat ik deze bril nauwelijks voel. Ik vind het zelf namelijk erg vervelend als een bril te veel drukt op mijn neus of aan de zijkanten van mijn hoofd. Deze bril voel je nauwelijks en zit voor je gevoel bijna perfect omdat er speling is bij de pootjes. 

Bij de Woodiful Zealous Zebra wordt ook nog een normaal zonnebrillen hoesje en een poetsdoekje voor de glazen meegeleverd. 

Conclusie

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe zonnebril en kan niet wachten om deze mee te nemen met mijn volgende reis. De zonnebril zit bijna perfect, heeft een hippe uitstraling en beschermt mijn ogen goed. Het grootste voordeel van deze zonnebril is dat je hem nauwelijks voelt als je draagt. Ook het ‘gratis’ bamboe doosje wat je houten zonnebril beschermt is erg handig. Het enige minpuntje is dat dit doosje misschien wat groot is, maar misschien kijk jij hier heel anders tegenaan.

Wat vind jij van de Woodiful Zealous Zebra?

Wil jij ook zo’n prachtige houten zonnebril hebben? Kijk dan op de webshop van Woodiful

Kans maken op deze te gekke houten zonnebril? 

Volg ons dan op Facebook en hou onze winacties in de gaten!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *