Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril

Gepubliceerd: 28 jul 2016 | Foto: Woodiful houten zonnebril Zealous Zebra

Woodiful houten zonnebril Zealous Zebra
Reisblog Liefde voor Reizen

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om tegen de zon in te kijken, dat veroorzaakt bij mij al snel hoofdpijn in de avond.

Voor mijn volgende trip wilde ik een goede zonnebril hebben, het liefst eentje die er hip en trendy uitziet en ook super comfortabel zit. Tijdens het zoeken ontdekte ik de houten zonnebrillen. Dit soort zonnebrillen heb ik nooit gehad en ik was er meteen reuze nieuwsgierig naar. Hoe zou zo’n bril zitten? En staat zo’n houten zonnebril mij? Speciaal voor jullie heb ik er eentje getest. Ik heb gekozen voor de Woodiful Zealous Zebra, een prachtige zonnebril gemaakt van de tropische houtsoort zebra. 

Gratis bamboe doosje wat je zonnebril beschermd

Bij het uitpakken van de bril valt mij al meteen het gratis bamboe doosje op waarin de houten bril zit. Voor mensen net zoals ik die vaak reizen en waarbij de bril in de tas meemoet is dit dus een heel goed hoesje waarbij de zonnebril nauwelijks beschadigt kan raken. Het gratis bamboe doosje vind ik daarom een hele fijne uitkomst. Het enige nadeel is misschien dat het doosje wat groot oogt en daarom niet erg compact is om mee te nemen, maar het beschermt je houten zonnebril wel erg goed. 

Lichte kijk op de wereld

Met mijn oude zonnebrillen in mijn hoofd zet ik deze Zealous Zebra zonnebril en kijk ik naar het zonlicht wat buiten in mijn tuin schijnt. Ik merk meteen dat deze glazen qua licht erg fijn zijn. Ze zijn niet zo donker als mijn oude zonnebrillen. Dit is een voordeel als het twijfelachtig weer is, zo hoef je niet telkens je zonnebril af te doen als het buiten net te donker is voor een zonnebril.

De pasvorm van de houten zonnebril

Bij het opdoen merk ik ook dat de pootjes van de bril iets uit elkaar gaan en daarom een goede pasvorm hebben. Het grote verschil met mijn andere zonnebrillen is dat ik deze bril nauwelijks voel. Ik vind het zelf namelijk erg vervelend als een bril te veel drukt op mijn neus of aan de zijkanten van mijn hoofd. Deze bril voel je nauwelijks en zit voor je gevoel bijna perfect omdat er speling is bij de pootjes. 

Bij de Woodiful Zealous Zebra wordt ook nog een normaal zonnebrillen hoesje en een poetsdoekje voor de glazen meegeleverd. 

Conclusie

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe zonnebril en kan niet wachten om deze mee te nemen met mijn volgende reis. De zonnebril zit bijna perfect, heeft een hippe uitstraling en beschermt mijn ogen goed. Het grootste voordeel van deze zonnebril is dat je hem nauwelijks voelt als je draagt. Ook het ‘gratis’ bamboe doosje wat je houten zonnebril beschermt is erg handig. Het enige minpuntje is dat dit doosje misschien wat groot is, maar misschien kijk jij hier heel anders tegenaan.

Wat vind jij van de Woodiful Zealous Zebra?

Wil jij ook zo’n prachtige houten zonnebril hebben? Kijk dan op de webshop van Woodiful

Kans maken op deze te gekke houten zonnebril? 

Volg ons dan op Facebook en hou onze winacties in de gaten!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië
Reisinspiratie

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten
Reisinspiratie

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Kanovakantie in Noorwegen
Reisinspiratie

Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Bergen, meren waar je eindeloos op kunt varen, uitgestrekte bossen.. je vindt het allemaal in Noorwegen. Er zijn genoeg manieren om die prachtige natuur te ervaren, maar door te kanoën en wildkamperen kun je het effect van de ruige omgeving pas echt goed merken. Meer weten? Lees dan gauw verder. Een kanotocht door Noorwegen met Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy