5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt

Gepubliceerd: 14 jul 2017 | Foto: 5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt

Reizen is natuurlijk fantastisch, je ontdekt te gekke plekken en ontmoet de leukste mensen. Toch is het thuiskomen ook altijd heerlijk, voornamelijk omdat je stiekem toch wel een hoop dingen hebt gemist tijdens het reizen. 5 dingen waar wij naar verlangen! Is dit herkenbaar voor jou? 

1 – Je eigen bed

Wat is er lekkerder dan na weken op een matje of in vreemde bedden te hebben gelegen, terug te komen in je huis waar dat ene overheerlijke ding staat waar je niet zonder kunt! JE BED! De eerste stap in bed zal zalig voelen en als je dan gaat liggen voel je dat heel je lijf dit gemist heeft! Op deze manier kan je nog heerlijk terugdenken aan die prachtige vakantie waarin je stiekem dus je eigen bed erg gemist lijkt te hebben…

via GIPHY

2 – Je eigen wc + douche

Niet meer hoeven lopen met die wc rol onder je arm of niet meer 3 keer hoeven te kijken voor je op de bril gaat zitten of erboven hoeft te hangen! Dat is toch fijn? Geen douche met kans op een schimmelnagel en niet meer douchen op slippers… gewoon zorgeloos naar de wc of douche, dat is wat je alleen maar in je vertrouwde omgeving kunt toch?

via GIPHY

3 – Vrienden en familie weer zien

Ja, je hoopt ze niet tegen te komen op vakantie, maar als je dan thuiskomt wil je ze toch graag weer zien! Je familie en vrienden! Heerlijk zorgeloos in je eigen taal babbelen, je onvrede uiten, je blijdschap tonen, alles wat je maar wilt! Op reis kom je momenten tegen die je graag met iemand uit je familie wilt delen, dus dan is het maar wat fijn als je eindelijk na die weken je verhaal kwijt kunt!

via GIPHY

4 – Je eigen supermarkt 

Producten uit een supermarkt uit het buitenland blijven altijd een gok. Lekkere chips? Die heb je niet kunnen vinden? Fatsoenlijk een stukje vlees bestellen? Dat is je ook al niet goed gelukt, elke keer krijg je net niet waar jij je zo op verheugd had om te eten… en nu je thuis bent kun je los! Pak die heerlijke chips, bestel dat lekkere kippendijtje, pak je favoriete TOETJE! Ja, stiekem vinden we dit allemaal fijn als we thuiskomen toch?

via GIPHY

5 – Frisse kleding kunnen aantrekken

De was klinkt niet als iets waar je het eerste aan zult denken als iets wat je gemist hebt tijdens je vakantie… Maar als je eenmaal thuis bent en je koffer of tas openmaakt waarin al je zweterig en wellicht natgeregende kledij in zit… dan ben je blij dat het de wasmachine in kan en dat ze er zo superfris weer uit komen dat je bijna omvalt van geluk! Het resultaat mag er zijn en je voelt je weer van top tot teen de frisheid zelve.

via GIPHY

Herkenbaar? Wat mis jij het meeste?

Laat je reactie! Wij zijn benieuwd! 🙂

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Een droom: werken en reizen in het buitenland!

Werken in het buitenland en tegelijkertijd reizen, dat klinkt toch als de perfecte combinatie? Je ontdekt de wereld, leert nieuwe...

Maak het gezellig thuis: creëer je eigen vakantieparadijsje!

Als we zelf niet op vakantie kunnen, waarom halen we de vakantie dan niet naar ons toe? Geef je tuin,...

Ontembare reislust? 6 leuke dingen om te doen in quarantaine-tijd!

Ondertussen zitten we al een maand in quarantaine en ligt ook de reiswereld al een aantal weken helemaal plat. Om...

Disgusting Food Museum: museum voor walgelijk eten opent in Zweden

Let op: dit bericht is alleen voor mensen met een sterke maag. Op culinair gebied is er op de wereld...

Overnachten in ’s werelds eerste bierhotel in Schotland

Hou jij van bier en drink je ook graag een biertje op je hotelkamer? Dan hebben wij het ideale hotel...

5 dingen die je liever niet wil horen bij thuiskomst na een droomreis

Ken je dat... je hebt net de reis van je dromen gemaakt en wil graag naar huis om je verhalen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy