5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt

5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt


14 jul 2017 | Lifestyle en Trends
Foto: 5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt

Reizen is natuurlijk fantastisch, je ontdekt te gekke plekken en ontmoet de leukste mensen. Toch is het thuiskomen ook altijd heerlijk, voornamelijk omdat je stiekem toch wel een hoop dingen hebt gemist tijdens het reizen. 5 dingen waar wij naar verlangen! Is dit herkenbaar voor jou? 

1 – Je eigen bed

Wat is er lekkerder dan na weken op een matje of in vreemde bedden te hebben gelegen, terug te komen in je huis waar dat ene overheerlijke ding staat waar je niet zonder kunt! JE BED! De eerste stap in bed zal zalig voelen en als je dan gaat liggen voel je dat heel je lijf dit gemist heeft! Op deze manier kan je nog heerlijk terugdenken aan die prachtige vakantie waarin je stiekem dus je eigen bed erg gemist lijkt te hebben…

via GIPHY

2 – Je eigen wc + douche

Niet meer hoeven lopen met die wc rol onder je arm of niet meer 3 keer hoeven te kijken voor je op de bril gaat zitten of erboven hoeft te hangen! Dat is toch fijn? Geen douche met kans op een schimmelnagel en niet meer douchen op slippers… gewoon zorgeloos naar de wc of douche, dat is wat je alleen maar in je vertrouwde omgeving kunt toch?

via GIPHY

3 – Vrienden en familie weer zien

Ja, je hoopt ze niet tegen te komen op vakantie, maar als je dan thuiskomt wil je ze toch graag weer zien! Je familie en vrienden! Heerlijk zorgeloos in je eigen taal babbelen, je onvrede uiten, je blijdschap tonen, alles wat je maar wilt! Op reis kom je momenten tegen die je graag met iemand uit je familie wilt delen, dus dan is het maar wat fijn als je eindelijk na die weken je verhaal kwijt kunt!

via GIPHY

4 – Je eigen supermarkt 

Producten uit een supermarkt uit het buitenland blijven altijd een gok. Lekkere chips? Die heb je niet kunnen vinden? Fatsoenlijk een stukje vlees bestellen? Dat is je ook al niet goed gelukt, elke keer krijg je net niet waar jij je zo op verheugd had om te eten… en nu je thuis bent kun je los! Pak die heerlijke chips, bestel dat lekkere kippendijtje, pak je favoriete TOETJE! Ja, stiekem vinden we dit allemaal fijn als we thuiskomen toch?

via GIPHY

5 – Frisse kleding kunnen aantrekken

De was klinkt niet als iets waar je het eerste aan zult denken als iets wat je gemist hebt tijdens je vakantie… Maar als je eenmaal thuis bent en je koffer of tas openmaakt waarin al je zweterig en wellicht natgeregende kledij in zit… dan ben je blij dat het de wasmachine in kan en dat ze er zo superfris weer uit komen dat je bijna omvalt van geluk! Het resultaat mag er zijn en je voelt je weer van top tot teen de frisheid zelve.

via GIPHY

Herkenbaar? Wat mis jij het meeste?

Laat je reactie! Wij zijn benieuwd! 🙂


  1. Reisblogger Marloes

    Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Reacties

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *