5 dingen die je liever niet wil horen bij thuiskomst na een droomreis

Gepubliceerd: 22 feb 2017 | Foto: 5 dingen die je liever niet wil horen bij thuiskomst na een droomreis

Ken je dat… je hebt net de reis van je dromen gemaakt en wil graag naar huis om je verhalen te vertellen. Bij aankomst in Nederland kom je al snel weer je familie, vrienden en collega’s tegen. Voordat je enthousiast jouw verhaal hebt kunnen doen, moet je je eerst verdedigen tegen de volgende veelvoorkomende vragen of opmerkingen. Wellicht komen de volgende opmerkingen je heel bekend voor? Herkenbaar voor jou?

1: “Je had eigenlijk helemaal niet weg hoeven gaan, wij hebben hier ook prachtig weer gehad.”

Veel reizigers gaan niet alleen voor het mooie weer naar het buitenland, maar willen voornamelijk verrast worden op cultureel gebied en nieuwe leuke plekken ontdekken. Als het mooi weer is, is dat zeker meegenomen, maar niet een must!

2: “Wat zijn die weken omgevlogen he?.”

Als reiziger heb je zelf ook wel gemerkt dat het is omgevlogen. Logisch! Het was een FANTASTISCHE reis. Dit wil je echt niet horen na zo’n reis!

3: “Volgende week moet je weer werken, toch?.”

Die agenda heb je tijdens het reizen zoveel mogelijk geprobeerd te negeren. Voornamelijk die pagina met dé maandag, wanneer het werk weer begint heb je even niet bekeken. Dit wil je ook echt niet horen bij thuiskomst!

4:  “Gelukkig heb ik mijn vakantie nog tegoed.”

Natuurlijk ben je sociaal en sta je open voor de verhalen van je familie, vrienden en collega’s. Alleen wil je graag eerst je eigen verhaal vertellen omdat je mega enthousiast bent. Daarna ga je het over de andere vakanties hebben. Herkenbaar?

5: “Zeker wel weer fijn om thuis te zijn?”

Het is altijd fijn om weer thuis te komen na zo’n reis. Alleen het gevoel wordt de eerste dagen vaak nog overruled door het vakantiegevoel. Oftewel: je hebt nog erg last van heimwee. Deze vraag wil je daarom ook niet graag horen bij thuiskomst na zo’n mooie droomreis.

Heb jij zelf nog een opmerking die je vaak hoort?

Laat je reactie achter op de website of social media kanalen!

Psssst… heb jij de nieuwe reisgidsen al in huis?

Bestel de gratis reisgidsen voor 2019 nu!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx