Janne Schra zorgt voor regenboogtrap in Nijmegen


11 aug 2015 |
Foto:

Zangeres Janne Schra zag op internet een foto voorbij komen van een trap in Beiroet die geschilderd was in prachtige kleuren. Ze kreeg hierdoor het idee om dit ook in Nijmegen te realiseren en vroeg zich via Twitter af of dit ook echt mogelijk is.  Al snel werd haar Tweet opgepikt en had ze een gesprek met GroenLinks-raadslid Pepijn Boekhorst die samen met de gemeente regelde dat een trap aan de Waalkade een kleurrijke verfbeurt kon krijgen.

Regenboogtrap in Nijmegen

 

Social media zorgde ervoor dat er 100 vrijwilligers op 5 juli 2015 aan de slag konden gaan. Het eindresultaat is echt prachtig geworden (zie foto). Janne Schra vond het meteen ook een mooi moment om haar nieuwe videoclip op te nemen voor het nummer Filthy Rich. In de video zie je hoe deze prachtige regenboog trap tot stand komt.

Heb jij deze regenboogtrap in Nijmegen al gespot?

Laat je reactie achter!

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *