Sam breit truien van wereldplekken en reist ze achterna

Wat ik nu toch las, zo grappig! Een Amerikaanse verpleger genaamd Sam Barsky houdt zoveel van breien, dat hij al meer dan 100 truien heeft gebreid en dan vooral van bekende wereldplekken. Nu zul je denken, dat is toch niet vreemd, maar nu komt het. Sam Barsky reist namelijk (wanneer de trui af is) samen met zijn vrouw naar de plek die op zijn trui staat. Daar maakt hij dan een foto van zichzelf in zijn gebreide trui. Hoe bijzonder is dat!

Stonehenge jumper at StonehengeRE

Sam met zijn stonehenge-trui voor het megalitische monument Stonehenge in Engeland. – Photo by Sam Barsky 

Van Amerika tot aan Thailand 

De truien zijn allemaal voorzien van verschillende patronen, van Times Square tot aan een trui met rozijnen. Zijn eerste trui is hij in 2000 gaan breien met patronen en nadat het een succes was, begon hij met het breien van allerlei verschillende truien met daarop landschappen en bijzondere plekken. Zo reisde hij samen met zijn vrouw Deborah al naar Engeland, Denemarken, Israël, Thailand en Frankrijk. Al 91 plekken van de 103 gebreide plekken heeft hij bezocht. Als Sam door blijft breien is hij nog wel even bezig om ook daadwerkelijk alles te bewonderen van zijn eigen breiwerkzaamheden. Wij wensen hem in ieder geval veel brei plezier en veel mooie reizen toe!

Sam Barsky

Photos by: Sam Barsky

Sam Barsky volgen?

Voor meer brei nieuws over Sam Barsky kijk dan ook even op zijn een eigen Facebook pagina.Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.