Over Liefde voor Reizen

Rottnest Island - wat te doen op het eiland van de quokkas
Reisblog Liefde voor Reizen

Een begrip in de reiswereld

Hi reiziger, wij zijn Jesper, Martin, Bert en Marloes en hebben veel liefde voor reizen. Met een team van gepassioneerde reizigers verzamelen wij de leukste reistips en inspirerende reisverhalen. Van praktische reistips, bijzondere slaapplekken, bespaartips tot aan complete routes. Met elkaar hebben we al meer dan 75 mooie bestemmingen bezocht.

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Liefde voor Reizen is een begrip in de reiswereld.

Het reporters team van reisblog Liefde voor Reizen!

Verbonden met duizenden reisliefhebbers

Op Liefde voor Reizen vind je reistips over meer dan 75 landen

Wij zijn verbonden met 55.000+ reizigers uit o.a. Nederland en België

Wij delen graag (h)eerlijke reisverhalen, reisfoto’s en reisvideo’s

Reizigers met veel Liefde voor Reizen

Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Reisblog voor de avontuurlijke reiziger

Liefde voor Reizen is dé reisblog voor avontuurlijke reizigers. Reizigers die graag op ontdekkingsreis gaan op zoek naar natuur, wildlife en indrukwekkende plekken. Het zelf kiezen van een route, accommodaties en bezienswaardigheden is iets wat zij graag doen.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (70%) en België (20%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan.

Het reporters team van Liefde voor Reizen

Samenwerken

Liefde voor Reizen heeft de afgelopen jaren al met verschillende mooie partijen in de reisbranche samen mogen werken. Zo hebben we o.a. deelgenomen aan persreizen, inspirerende advertorials geplaatst en hebben we samengewerkt met verschillende mooie reisorganisaties tijdens onze reizen. Lees meer over onze samenwerkingen

Onze samenwerkingen

Met deze mooie partijen hebben wij o.a. al samengewerkt:

Tourism Ireland

Voigt Travel

Australia Expert

Parkos

Tourism Australia

ANWB

Riksja Travel

Duits Verkeersbureau

Landal

Vakanties.nl

Northern Territory

Down Under Tours

BoerenBed

Trivago

Booking.com

Samenwerken?

Wil je ook een keer samenwerken met ons? Neem dan contact op

In de media

Liefde voor Reizen in de spotlights

Copyright

Alle foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt door het team van Liefde voor Reizen, tenzij anders staat vermeld. Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. © 2023 Liefde Voor Reizen.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy