Over ons

Liefde voor Reizen is een initiatief van Marper. Dit online bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met content creatie & website ontwikkeling en is opgericht in september 2013 door Jesper van der Pol te Deventer. Jesper heeft de afgelopen jaren veel gereisd en heeft hierdoor verschillende enthousiaste inzichten verkregen. De liefde voor het reizen nam bij Jesper alleen maar toe. In 2014 besloot hij om zijn reisverhalen te gaan bundelen op een reisblog. 

Reisblog vol Liefde voor Reizen

Jesper heeft in 2014 met Marloes Dubbeldam, Bert Dubbeldam en Martin Brinkman de handen in één geslagen en reisblog Liefde voor Reizen gerealiseerd. Ondertussen plaatsen zij dagelijks inspirerende reisblogs vol met reistips en ontvangen zij duizenden enthousiaste reizigers op hun reisblog. 

Het team van Liefde Voor Reizen!

Reizen is het mooiste wat er is. Althans, voor heel veel mensen. Het telkens opnieuw verliefd worden op een land, een stad, een streek, is toch het mooiste wat er is? Liefde Voor Reizen bundelt mooie reisverhalen, leuke reistips en handige bespaartips en laat je wegdromen bij de mooiste plekken op aarde.

Op Liefde voor Reizen plaatsen we regelmatig nieuwe reisblogs, budgettips, reisvideo’s en reisnieuws. Maak hieronder kennis met het team van Liefde Voor Reizen. Lees trouwens ook onze visie!

Mooie samenwerkingen

Liefde voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Ons reporters team bestaat uit 4 vaste reporters die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reisblog en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website en social media kanalen.

Tijdens samenwerkingen proberen wij plekken zo goed mogelijk uit te lichten. Op onze reisblog plaatsen wij uitgebreide blogs over onze ervaringen waarin wij leuke reistips meenemen. Elke uitgebreide reisblog vullen wij ook aan met een sfeervideo. Hiermee kunnen reizigers een goed beeld krijgen van een plek en enthousiast gemaakt worden. Het videomateriaal wordt door ons bloggers team vastgelegd en ook de sfeermuziek wordt tegenwoordig door ons zelf ontwikkeld. Heb je vragen of wil je graag zelf een keertje met ons samenwerken? Lees dan hier meer over samenwerken en neem contact op!

Social media

Met al onze social media kanalen hebben wij momenteel een bereik van meer dan 15000 reizigers. Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze meest recente mediakit

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (73%) en België (17%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan. 

In de media

Wij zijn regelmatig te vinden in de media. Zo hebben wij o.a. een interview gehad met het Carlton Hotel magazine, zijn wij benaderd door Expedia en hebben wij een interview gehad met ‘In de buurt Deventer’. Bekijk alle online en offline uitingen

In de media - Reisblog Liefde voor Reizen

In de media – Reisblog Liefde voor Reizen

Heb je een vraag over onze reisblog, social media kanalen of doelgroep? Neem dan hier contact met ons op!

Veel lees- en reisplezier!

Copyright

Alle foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt door de reporters van Liefde voor Reizen, tenzij anders staat vermeld. Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Liefde Voor Reizen.