Liefde voor Reizen is een initiatief van Marper. Dit online bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met content creatie & website ontwikkeling en is opgericht in september 2013 door Jesper van der Pol. Jesper heeft de afgelopen jaren veel gereisd en heeft hierdoor verschillende enthousiaste inzichten verkregen. De liefde voor het reizen nam bij Jesper alleen maar toe. In 2014 besloot hij om zijn reisverhalen te gaan bundelen op een reisblog. Het doel: het inspireren van mensen.

Reisblog vol Liefde voor Reizen

Jesper heeft in 2014 met Marloes Dubbeldam, Bert Dubbeldam en Martin Brinkman de handen ineengeslagen en reisblog Liefde voor Reizen gerealiseerd. Een reisblog waarop eigen reiservaringen worden gedeeld in de vorm van blogs en reisvideo’s. Eerlijke reisverhalen, met realistische foto’s en video’s, zodat reizigers een goed en eerlijk beeld krijgen. Ondertussen plaatsen zij dagelijks inspirerende blogs vol met reistips en ontvangen zij duizenden enthousiaste reizigers op hun reisblog.

Hart volgen

In 2017 besloten Martin en Jesper om hun hart te gaan volgen en zijn zij een emigratieproces gestart om uiteindelijk te kunnen leven en werken in Australië. Na een lang proces hebben zij eind december eindelijk groenlicht gekregen, waarmee ze in 2019 hun droom kunnen verwezenlijken.

Team Nederland & Team Australië

Voor Liefde voor Reizen betekent dit 2 teams: 1 team dat opereert vanuit Nederland en 1 team vanuit Australië. Dit geeft ons ook direct meer mogelijkheden. Zowel qua geografische ligging, als de mogelijkheid om internationaal verder te groeien.

Naast een platform met handige reistips, is Liefde voor Reizen nu ook een site voor mensen met dromen. Dromen over een leven in een ander land. Wij delen namelijk ook onze ervaringen over het emigratieproces.

Het team van Liefde Voor Reizen!
Onze eerste teamfoto (2014)

Naast ons vaste team van reisbloggers hebben wij ook verschillende gastbloggers die regelmatig interessante blogs voor ons schrijven. Van Europese bestemmingen tot verre reizen, alles komt wel aan bod. Wil jij ook gastblogger worden bij Liefde voor Reizen? Neem dan contact met ons op!

Social media

Met al onze social media kanalen hebben wij momenteel een bereik van meer dan 45.000 reizigers. Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze meest recente mediakit.

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (73%) en België (17%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan.

Liefde voor Reizen op social media
Liefde voor Reizen op social media

LVR Stories

Sinds juli 2020 maken wij gebruik van stories op onze website. Een gloednieuwe manier om onze reisverhalen te vertellen en hiermee reizigers te kunnen inspireren. Nieuwsgierig? Lees nu meer over LVR Stories

Liefde voor Reizen stories!
Liefde voor Reizen stories!

Mooie samenwerkingen

Liefde voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Tijdens samenwerkingen delen wij altijd een eerlijk verhaal en worden wij nooit door bedrijven gestuurd bij het schrijven en plaatsen van content. Het delen van een eerlijk verhaal is namelijk erg belangrijk voor ons. Indien er tijdens een samenwerking diensten worden aangeboden of als er sprake is van een uitnodiging, vermelden wij dit netjes op de website en geven wij dit aan met #invite / #ad op social media.

Ons reisbloggers team bestaat uit 4 reisbloggers die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reisblog en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website, social media kanalen en thema kanalen.

Het reporters team van Liefde voor Reizen
Teamfoto, gemaakt in Boedapest!

Tijdens samenwerkingen en reizen waarin we zelf het initiatief nemen, proberen wij plekken zo goed mogelijk uit te lichten. Op onze reisblog plaatsen wij uitgebreide reisblogs over onze ervaringen waarin wij leuke reistips meenemen.

Reisvideo’s

Elke uitgebreide reisblog vullen wij ook aan met een sfeervideo. Hiermee kunnen reizigers een goed beeld krijgen van een plek en enthousiast gemaakt worden. Het videomateriaal wordt door ons bloggersteam vastgelegd en ook de sfeermuziek wordt tegenwoordig door ons zelf ontwikkeld. Heb je vragen of wil je graag zelf een keertje met ons samenwerken? Lees dan hier meer over samenwerken en neem contact op!

Reisvideo over Porto

Reisvideo over Isle of Skye, Schotland

Bekijk meer reisvideo’s

In de media

Wij zijn regelmatig te vinden in de media. Zo hebben wij o.a. een interview gehad met het Carlton Hotel magazine, zijn wij benaderd door Expedia, zijn wij uitgeroepen tot veelbelovende reisblog en hebben wij een interview gehad met ‘In de buurt Deventer’. Bekijk alle online en offline uitingen.

In de media - Reisblog Liefde voor Reizen
In de media – Reisblog Liefde voor Reizen

Heb je een vraag over onze reisblog, social media kanalen of doelgroep? Neem dan hier contact met ons op!

Veel lees- en reisplezier!

Copyright

Alle foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt door reisbloggers van Liefde voor Reizen, tenzij anders staat vermeld. Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. © 2021 Liefde Voor Reizen.