Over ons

Liefde voor Reizen is een initiatief van Marper – Design & Website ontwikkeling. Marper houdt zich voornamelijk bezig met website ontwikkeling en is opgericht in september 2013 door Jesper van der Pol te Deventer. Jesper heeft de afgelopen jaren veel gereisd en heeft hierdoor verschillende enthousiaste inzichten verkregen. De liefde voor het reizen nam bij Jesper alleen maar toe. Een nieuw concept was geboren. 

Reisblog vol Liefde voor Reizen

Jesper heeft in 2014 met Marloes Dubbeldam, Bert Dubbeldam en Martin Brinkman de handen in één geslagen en dit concept gerealiseerd. 

Reizen is het mooiste wat er is. Althans, voor heel veel mensen. Het telkens opnieuw verliefd worden op een land, een stad, een streek, is toch het mooiste wat er is? Liefde Voor Reizen bundelt voor jou de mooiste verhalen, leukste tips en laat je wegdromen bij de mooiste plekken op aarde.

Op Liefde voor Reizen plaatsen we regelmatig nieuwe reisblogs, budgettips, reisvideo’s en reisnieuws. Maak hieronder kennis met de redactie van Liefde Voor Reizen. Lees ook onze visie!

Mooie samenwerkingen

Liefde voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Ons reporters team bestaat uit 4 vaste reporters die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reiswebsite en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website en social media kanalen. Lees hier meer over samenwerken!

Social media

Met al onze social media kanalen hebben wij momenteel een vast bereik van meer dan 10000 reizigers. 

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (75%) en België (10%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan. 

 

Heb je een vraag over onze reisblog, social media kanalen of doelgroep? Neem dan hier contact met ons op!

Veel lees- en reisplezier!

In de media

Wij zijn regelmatig te vinden in de media. Bekijk alle online en offline uitingen

 

Het team van Liefde Voor Reizen!

 

Copyright

Alle foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt door de reporters van Liefde voor Reizen, tenzij anders staat vermeld. Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. © 2017 Liefde Voor Reizen.