In de media

Interview voor het Carlton Hotel Collection Magazine

Opening het Speelhuis in Helmond

Op uitnodiging van VisitBrabant waren wij aanwezig bij de opening van theater het Speelhuis in Helmond. Onze foto van het theater van het Speelhuis is gebruikt in een artikel van het AD. Bekijk het artikel!

Interview met In de Buurt Deventer

Reporter Martin en Jesper werden geïnterviewd door In de Buurt Deventer

Interview met Expedia

Een interview met stedentripper Jesper op de blog van Expedia.

Carlton Hotel Collection Magazine

Onze reporters Marloes & Jesper zijn voor het Carlton Hotel Collection Magazine geïnterviewd. In het interview vertellen zij over de gemaakte reizen en alles over het vak van vloggen en bloggen. Lees hier het interview!

Veelbelovende reisblog van 2016

Reisjournalist Sander Groen, o.a. bekend van AD, Parool en Kampioen heeft ons getipt als veelbelovende reisblog voor 2016 in zijn reisblog top 100.

De Stentor

Onze sfeervideo van het bezoek aan het Dickens Festijn in Deventer verscheen een dag erna op de website van de Stentor. Bekijk het artikel

Dickens Festijn Deventer

Afgelopen jaar (2014) hebben wij verslag gedaan vanaf het Dickens Festijn in Deventer. Vanaf december staan wij vermeld op de website van het Dickens Festijn met onze sfeervideo. www.dickensfestijn.nl/in-de-media

De Ondernemer

Wij staan met ons persbericht op de website van DeOndernemer.nl

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit heeft al ruim 40 jaar ervaring in reizen naar o.a. Lapland, Denemarken, Finland en Ierland. Reporter Marloes heeft haar huwelijksreis naar Lapland als blog mogen plaatsen op de website van Buro Scanbrit. http://www.buroscanbrit.nl/blog/2015/01/huwelijksreis-in-fins-lapland/

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy