Liefde voor Reizen stories

LVR Stories is een gloednieuwe functie op onze website. Deze gave uitbreiding is een nieuwe manier om geïnspireerd te worden voor je volgende reis. Wekelijks plaatsen wij nieuwe (web)stories die je aan de bovenkant van de pagina kunt vinden. Korte reisverhalen vol met leuke reistips en mooie reisfoto’s & reisvideo’s.

Klik op het draaiende rondje bovenaan om de laatste story te bekijken. Heb je een story gemist? Bekijk dan ons stories archief, waar je alle gepubliceerde stories op je gemak terug kunt kijken.

Samen een verhaal vertellen?

LVR Stories zien wij als reisbloggen 2.0. Niet iedereen heeft tegenwoordig tijd om een lange reisblog te lezen. Met een story kun je in korte tijd jouw boodschap overbrengen en mensen inspireren.

Niet alleen wij vertellen een verhaal, we doen dat ook graag samen met jou! Weet jij een mooi onderwerp en wil jij graag jouw verhaal delen met duizenden reisliefhebbers, stuur ons dan nu een berichtje. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en met elkaar zo’n mooie story te maken.

Tappable webstories

LVR Stories maakt gebruik van Tappable, het systeem waarmee het mogelijk is om webstories te ontwikkelen. Wij hebben dit systeem zo geïmplementeerd in de website, dat het voor bezoekers eenvoudig is om de laatste stories te bekijken.

Een story kunnen wij helemaal op maat maken. Zo is er ruimte voor foto’s en video’s, kunnen wij het lettertype bepalen en is er zelfs de mogelijkheid om URL’s te plaatsen.

Tappable customers see up to 25% conversion rates and 60% completion rates with fast and immersive Web Stories.

Bron: Tappable.co

Wanneer een story geplaatst is op onze website is deze direct shareable. Elke story heeft een unieke URL die ook direct te delen is via social media. Hierdoor haal je naast de website bezoekers ook views vanaf social media kanalen. De story komt uiteindelijk in het stories archief te staan, waar bezoekers ook weer de story kunnen bekijken.

Focus op reizigers

Doordat onze website voornamelijk door reizigers (in de leeftijdcategorie van 25 – 45 jaar) wordt bezocht, maakt dit het gebruik van LVR stories extra interessant. Met een story bereik je direct een grote groep mensen die interesse hebben in reizen.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons!

Meer weten over Liefde voor Reizen? Lees dan ons verhaal.