Zoek
Sluit dit zoekvak.

Milford Sound

Nieuw-Zeeland

Een van de mooiste plekken die wij bezochten in Nieuw-Zeeland was Milford Sound. Deze schitterende plek vind je op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en bevindt zich in het Fiordland National Park op zo’n 2 uur rijden vanuit Te Anau en 4 uur rijden vanuit Queensland. Milford Sound staat bekend om haar prachtige bergachtige landschappen en schitterende watervallen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld.

Boottocht over het water

Een van de leukste activiteiten in de omgeving van Milford Sound is het maken van een boottocht, waarbij je langs de kliffen en watervallen vaart en ook als je net al wij geluk hebt zeehonden kunt spotten. Zo’n boottocht is een betoverende trip waarbij je een goed beeld krijgt van deze adembenemende omgeving.

Bekijk de video over Milford Sound

YouTube video

Milford Track

Hou je van wandelen en van een mooi avontuur dan kun je er ook voor kiezen om de Milford Track te gaan doen. Tijdens deze schitterende wandelroute met een totale lengte van 53,5km kom je op de meest bijzondere plekken van Nationaal Park Fiordland in het zuidwesten van het Zuiderland van Nieuw-Zeeland.

Deze plek in Nieuw-Zeeland delen

Meer mooie plekken om te bezoeken Nieuw-Zeeland