Reiservaringen Nieuw-Zeeland

Deze plekken en activiteiten in Nieuw-Zeeland raden wij aan

Bewonder de Edith Cavell Bridge

Bewonder de Edith Cavell Bridge
Arthurs Point, Queenstown 9371 (Nieuw-Zeeland)

Vlakbij Queenstown vind je de prachtige Edith Cavell Bridge van 47,8 meter hoog. Een fotogenieke plek omgeving door mooie natuur. Je kunt er overigens ook met een boot onderdoor varen.

Bezoek het Royal Albatross Centre

Bezoek het Royal Albatross Centre
1259 Harington Point Road, Harington Point (Nieuw-Zeeland)

Neem een kijkje bij het Royal Albatross Centre, een liefdadigheidsinstelling die zich o.a. bezighoudt met het welzijn van de albatross. Het is tevens ook een goede plek om er zeehonden te spotten.

Maak een helikoptervlucht boven Fox Glacier

Maak een helikoptervlucht boven Fox Glacier
Main Road Franz Josef Glacier (Nieuw-Zeeland)

Maak een helikoptervlucht boven de Fox- en Franz Josef gletsjer op het zuidereiland. Een indrukwekkende excursie waarbij je een goed beeld krijgt van dit bijzondere natuurverschijnsel.

Bezoek het mooie Lake Rotoroa

Bezoek het mooie Lake Rotoroa
Lake Rotoroa, Nieuw-Zeeland (Nieuw-Zeeland)

Breng een bezoek aan het idyllische Lake Rotoroa dat binnen de grenzen van Nelson Lakes National Park op het Zuidereiland ligt. Een plek vol met mooie natuur!

Doe de Mt John via Lakeshore Walk

Doe de Mt John via Lakeshore Walk
Lake Tekapo (Nieuw-Zeeland)

De Mt John via Lakeshore Walk is een adembenemende hike van 3 uur langs het indrukwekkende Lake Tekapo. Een avontuurlijke en fotogenieke wandeling die wij aanraden.

Bewandel de Kepler Track

Bewandel de Kepler Track
Fiordland National Park (Nieuw-Zeeland)

De Kepler Track is een adembenemende hike van 60 kilometer in de buurt van Te Anau. Geniet van de mooiste landschappen en natuur van het zuidereiland.

Maak een boottocht bij Milford Sound

Maak een boottocht bij Milford Sound
Milford Sound (Nieuw-Zeeland)

Maak een indrukwekkende boottocht bij Milford Sound, een van de mooiste plekken van het Zuidereiland. Vaar langs reusachtige fjorden, mooie watervallen en spot zeehonden en dolfijnen.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy