Reiservaringen Schotland

Deze plekken en activiteiten in Schotland raden wij aan

Hoe ervaren wij Schotland, dat ontdek je op deze experience pagina. De plekken en activiteiten in Schotland die wij meer dan de moeite waard vinden en aanraden vind je hier terug als tips. Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden, beste restaurants, leukste accommodaties en gaafste tours in Schotland. Jouw droomreis door Schotland begint bij Liefde voor Reizen.

Bezoek het Glenfinnan Viaduct

Bezoek het Glenfinnan Viaduct
A830 Rd, Glenfinnan PH37 4LT (Schotland)

Het Glenfinnan Viaduct is een mooi spoorwegviaduct op de West Highland Line in Glenfinnan, Inverness-shire en is o.a. bekend van de Harry Potter films.

Beklim Calton Hill in Edinburgh

Beklim Calton Hill in Edinburgh
Calton Hill, Edinburgh (Schotland)

Carlton Hill is een schitterende plek om te bezoeken als je van mooie uitzichten houdt. Laat de stad even achter je en geniet van de natuur.

Bezoek de oudste pub van Glasgow

Bezoek de oudste pub van Glasgow
112 Stockwell St, Glasgow G1 4LW (Schotland)

De Scotia Bar is de oudste pub van Glasgow en absoluut een bezoek waard. Drink een biertje en voel de geschiedenis van Glasgow.

Old Man of Storr Walk op Skye

Old Man of Storr Walk op Skye
Trotternish, Skye (Schotland)

Maak een prachtige wandeling bij The Old Man of Storr. De wandeling is 3.8 kilometer en brengt je bij de mooiste vergezichten. Een aanrader voor hikers!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy