Koh Rong: een onverwacht paradijsje in Cambodja


Gepubliceerd: 18 jan 2017 | Foto: Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Cambodja, dit prachtige land heeft toch wel een beetje mijn hart gestolen. Twee keer ben ik er geweest. Ik had geen enkel idee dat dit land verborgen paradijsjes heeft, totdat ik op Koh Rong aankwam. 

Koh Rong: relaxen, zwemmen en lekker eten

Sneeuwwit krakend zand, azuurblauwe zee en volop zon. Het is kleinschalig en er zijn geen grote resorts te vinden. Elektriciteit en wifi is er in beperkte mate, wat het gevoel van rust alleen maar versterkt. Buiten relaxen, zwemmen en lekker eten is er niet ontzettend veel te beleven.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Hippie-achtige sfeer op Koh Rong

Het eiland heeft zo’n relaxte hippie-achtige sfeer, een gevoel van ‘je moet genieten van het leven’. Alles kan. Happy brownies zijn er dan ook volop verkrijgbaar. Wat ook zo mooi is om te zien is hoe het lokale eiland leven zo goed samengaat met de toeristische kant ervan. De lokale kinderen die tussen alle toeristen met elkaar in het water spelen en hoe de lokale mannen een potje Beach volleybal winnen van alle grote brede backpackers.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Sneeuwwit krakend zand, azuurblauwe zee en volop zon.

Vervoer richting Koh Rong

Koh Rong is per boot te bereiken vanuit Sihanoukville. Er zijn geen pinautomaten aanwezig op dit eiland, dus het is belangrijk dat je genoeg contant geld op zak hebt.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Koh Rong is per boot te bereiken vanuit Sihanoukville

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Staat Cambodja op jouw bucketlist?

Laat je reactie achter!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Cambodja

Cambodja heeft me wéér versteld doen staan.

Vorig jaar was ik voor de tweede keer in Cambodja. Het land heeft me wéér versteld doen staan. Siem Reap Siem Reap...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy