Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Koh Rong: een onverwacht paradijsje in Cambodja18 jan 2017 | Cambodja
Foto: Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Cambodja, dit prachtige land heeft toch wel een beetje mijn hart gestolen. Twee keer ben ik er geweest. Ik had geen enkel idee dat dit land verborgen paradijsjes heeft, totdat ik op Koh Rong aankwam. 

Koh Rong: relaxen, zwemmen en lekker eten

Sneeuwwit krakend zand, azuurblauwe zee en volop zon. Het is kleinschalig en er zijn geen grote resorts te vinden. Elektriciteit en wifi is er in beperkte mate, wat het gevoel van rust alleen maar versterkt. Buiten relaxen, zwemmen en lekker eten is er niet ontzettend veel te beleven.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Hippie-achtige sfeer op Koh Rong

Het eiland heeft zo’n relaxte hippie-achtige sfeer, een gevoel van ‘je moet genieten van het leven’. Alles kan. Happy brownies zijn er dan ook volop verkrijgbaar. Wat ook zo mooi is om te zien is hoe het lokale eiland leven zo goed samengaat met de toeristische kant ervan. De lokale kinderen die tussen alle toeristen met elkaar in het water spelen en hoe de lokale mannen een potje Beach volleybal winnen van alle grote brede backpackers.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Sneeuwwit krakend zand, azuurblauwe zee en volop zon.

Vervoer richting Koh Rong

Koh Rong is per boot te bereiken vanuit Sihanoukville. Er zijn geen pinautomaten aanwezig op dit eiland, dus het is belangrijk dat je genoeg contant geld op zak hebt.

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Koh Rong is per boot te bereiken vanuit Sihanoukville

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Het prachtige Koh Rong in Cambodja

Staat Cambodja op jouw bucketlist?

Laat je reactie achter!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Reacties

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *