A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Gepubliceerd: 22 jun 2021 | Foto: A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op de Amstel. Vanaf 23 juni kun jij vanuit een achtbaankarretje genieten van de mooiste plekken in Amsterdam. Bezoekers kunnen met de Amsterdam VR Ride, wat onderdeel is van A’DAM VR Game Park, plaatsnemen in deze doldwaze VR achtbaan.

Amsterdam VR Ride
The Ultimate Rotter Coaster Experience

Nadat nachtclub Shelter (door de coronamaatregelen) de deuren tijdelijk moest sluiten, besloot het team van de A’DAM Toren de kelder een nieuwe en tijdelijke invulling te geven. Zo werd de dansvloer van de nachtclub getransformeerd tot Nederland’s grootste VR game park, waarbij men kon genieten van de meest geavanceerde games van dit moment. Uiteindelijk bleek dit pop-up VR game park zo’n groot succes, dat het nu een permanente plek in de A’DAM Toren krijgt naast Shelter. Om dit succes te vieren lanceert het virtual reality park een gloednieuwe custom-built attractie: Amsterdam VR ride.

Amsterdam VR Ride

Speciaal voor dit VR Game Park in Amsterdam ontwikkelden ’s werelds beste game ontwikkelaars een unieke en adembenemende nieuwe attractie. Tijdens een rit neem je plaats in een achtbaankarretje, zet je een VR-bril op en rij (of beter gezegd: vlieg) je dwars door Amsterdam. Het toffe aan deze attractie is dat het achtbaankarretje waarin je plaatsneemt meebeweegt terwijl jij over een rails langs alle hoogtepunten van de stad raast.

Bekijk de trailer

Wie enthousiast is en ook graag wil plaatsnemen in deze nieuwe VR achtbaan in Amsterdam kan het vanaf 23 juni ervaren in de A’dam Toren. Een ritje in de Amsterdam VR Ride kost €5 per persoon.

Meer informatie en het laatste nieuws lees je op ADAM-VR.com

Foto’s: ADAM-VR.com

Redactie van Liefde voor Reizen

Met liefde geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy