A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam


22 jun 2021 | Reisnieuws
Foto: A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op de Amstel. Vanaf 23 juni kun jij vanuit een achtbaankarretje genieten van de mooiste plekken in Amsterdam. Bezoekers kunnen met de Amsterdam VR Ride, wat onderdeel is van A’DAM VR Game Park, plaatsnemen in deze doldwaze VR achtbaan.

Amsterdam VR Ride
The Ultimate Rotter Coaster Experience

Nadat nachtclub Shelter (door de coronamaatregelen) de deuren tijdelijk moest sluiten, besloot het team van de A’DAM Toren de kelder een nieuwe en tijdelijke invulling te geven. Zo werd de dansvloer van de nachtclub getransformeerd tot Nederland’s grootste VR game park, waarbij men kon genieten van de meest geavanceerde games van dit moment. Uiteindelijk bleek dit pop-up VR game park zo’n groot succes, dat het nu een permanente plek in de A’DAM Toren krijgt naast Shelter. Om dit succes te vieren lanceert het virtual reality park een gloednieuwe custom-built attractie: Amsterdam VR ride.

Amsterdam VR Ride

Speciaal voor dit VR Game Park in Amsterdam ontwikkelden ’s werelds beste game ontwikkelaars een unieke en adembenemende nieuwe attractie. Tijdens een rit neem je plaats in een achtbaankarretje, zet je een VR-bril op en rij (of beter gezegd: vlieg) je dwars door Amsterdam. Het toffe aan deze attractie is dat het achtbaankarretje waarin je plaatsneemt meebeweegt terwijl jij over een rails langs alle hoogtepunten van de stad raast.

Bekijk de trailer

Wie enthousiast is en ook graag wil plaatsnemen in deze nieuwe VR achtbaan in Amsterdam kan het vanaf 23 juni ervaren in de A’dam Toren. Een ritje in de Amsterdam VR Ride kost €5 per persoon.

Meer informatie en het laatste nieuws lees je op ADAM-VR.com

Foto’s: ADAM-VR.com


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.