A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Gepubliceerd: 22 jun 2021 | Foto: A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op de Amstel. Vanaf 23 juni kun jij vanuit een achtbaankarretje genieten van de mooiste plekken in Amsterdam. Bezoekers kunnen met de Amsterdam VR Ride, wat onderdeel is van A’DAM VR Game Park, plaatsnemen in deze doldwaze VR achtbaan.

Amsterdam VR Ride
The Ultimate Rotter Coaster Experience

Nadat nachtclub Shelter (door de coronamaatregelen) de deuren tijdelijk moest sluiten, besloot het team van de A’DAM Toren de kelder een nieuwe en tijdelijke invulling te geven. Zo werd de dansvloer van de nachtclub getransformeerd tot Nederland’s grootste VR game park, waarbij men kon genieten van de meest geavanceerde games van dit moment. Uiteindelijk bleek dit pop-up VR game park zo’n groot succes, dat het nu een permanente plek in de A’DAM Toren krijgt naast Shelter. Om dit succes te vieren lanceert het virtual reality park een gloednieuwe custom-built attractie: Amsterdam VR ride.

Amsterdam VR Ride

Speciaal voor dit VR Game Park in Amsterdam ontwikkelden ’s werelds beste game ontwikkelaars een unieke en adembenemende nieuwe attractie. Tijdens een rit neem je plaats in een achtbaankarretje, zet je een VR-bril op en rij (of beter gezegd: vlieg) je dwars door Amsterdam. Het toffe aan deze attractie is dat het achtbaankarretje waarin je plaatsneemt meebeweegt terwijl jij over een rails langs alle hoogtepunten van de stad raast.

Bekijk de trailer

Wie enthousiast is en ook graag wil plaatsnemen in deze nieuwe VR achtbaan in Amsterdam kan het vanaf 23 juni ervaren in de A’dam Toren. Een ritje in de Amsterdam VR Ride kost €5 per persoon.

Meer informatie en het laatste nieuws lees je op ADAM-VR.com

Foto’s: ADAM-VR.com

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Reisfotografie: de mooiste reisfoto’s uitgelicht in onze gallery!

Liefde voor reisfotografie? Vanaf vandaag hebben wij onze website uitgebreid met een fotogallery waarin wij onze mooiste reisfoto's plaatsen. De...

In deze 10 landen drink je in 2021 het goedkoopst een biertje!

Hoewel het op dit moment door de pandemie helaas nog niet mogelijk is om een biertje te drinken in de...

Winactie: maak kans op deze te gekke Sydney puzzel

Terwijl de reiskoffer steeds meer stof staat te vangen omdat reizen er voorlopig nog even niet in zit, wordt de...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy