Belg filmt geboorte van 4 kleine eekhoorns

Belg filmt geboorte van vier kleine eekhoorns

Belg filmt geboorte van vier kleine eekhoorns

Over aandoenlijke video’s gesproken. De Belg Christiaen Nicolas heeft al een tijdje bezoek in zijn tuin, familie eekhoorn voelt zich namelijk erg thuis in zijn tuin. Zo thuis dat ze zelfs een nest in een boom hebben gebouwd. De eekhoorns gingen regelmatig in en uit het nest en dat maakte hem nieuwsgierig. Hij plaatste daarom een camera in het nest om te zien wat er gebeurde. Deze schitterende video is het resultaat.

In deze wonderlijke video zie je hoe de eekhoornmoeder bevalt van haar jongen. Maar ook kun je genieten van beelden hoe de kleine eekhoorns de eerste dagen doorkomen in de boom en hoe de eekhoornmoeder voor de jongen zorgt. Ook zie je hoe ze voor het eerst de wijde wereld in gaan. Wij worden hier helemaal blij van, en jij vast ook. Prachtig hé?

Bekijk de video

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

 1. Auteur

  De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

  Reacties

  1 reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *