Bizarre beelden - zo ziet Rome eruit tijdens de lockdown

Bizarre beelden: zo ziet Rome eruit tijdens de lockdown!


05 mei 2020 | Reisnieuws
Foto: Zo ziet Rome eruit tijdens de lockdown

Rome is normaal gesproken één van de bruisendste steden van Europa. Vele miljoenen mensen bezoeken elk jaar deze schitterende Italiaanse stad. Helaas is ook Italië hard getroffen door het coronavirus en moest het in lockdown. En zo ook het bruisende Rome!

Verlaten straten in Rome

Drukke straten in Rome veranderden binnen no time in lege verlaten straten. Georgy Gusev zag een kans om dit vast te leggen en pakte zijn drone. En dat leverde hele bijzondere beelden op wat je nog nooit eerder hebt gezien. Met zijn drone vloog hij over beroemde historische plekken zoals het Colosseum, Vaticaanstad en Piazza del Popolo. Plekken die normaal gesproken gevuld zijn met toeristen en locals, en nu helemaal leeg zijn. Echt bizar om te zien, vind je ook niet?

Bekijk de video

Hopen op betere tijden

Laten we hopen voor Italië en de rest van de wereld dat er snel een einde komt aan deze crisis en dat we met elkaar weer kunnen genieten van deze mooie wereld.


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *