Droombaan: betaald krijgen om met een camper door Amerika te reizen

Droombaan - betaald krijgen om met een camper door Amerika te reizen

Droombaan - betaald krijgen om met een camper door Amerika te reizen

Over droombanen in de reisbranche gesproken. Wij hebben weer een hele toffe vacature gespot. Hier biermerk Michelob Ultra zoekt iemand die 6 maanden met een camper door de Verenigde Staten wil reizen en daar $ 50.000 aan salaris voor krijgt. Als Chief Exploration Officer (CEO) krijg je een kantoor met het beste uitzicht en krijg je de taak mee om het merk meer bekendheid te geven tijdens deze onvergetelijke reis.

Voorwaarden

Wie wil solliciteren op deze droombaan moet wel van bier houden, 21 jaar of ouder zijn en beschikken over een Amerikaans rijbewijs. Ook is het goed om kunnen gaan met social media en interesse hebben in de nationale parken van Amerika wel een must.

Nationale parken

Wie wordt aangenomen voor deze droombaan rijdt met een door Michelob Ultra ter beschikking gestelde camper door Amerikaanse nationale parken als Joshua Tree, Yosemite, Sequoia, Saguaro en Big Bend. (En hierbij geldt natuurlijk: drink = no drive.)

De camper

In de comfortable camper waarmee de gelukkige gaat reizen zit een eigen badkamer en douche en een volle koelkast. En je bent niet alleen tijdens deze reis, want als ‘ceo’ mag jij als uitverkorene ook nog een rechterhand of je favoriete huisdier meenemen. Alle onkosten worden vergoed en je krijgt 50.000 dollar (ruim 42.000 euro) salaris.

Enthousiast geworden? Aanmelden kan tot 30 september hier.

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *