Gezocht: stel dat tegen betaling in luxe villa op Ibiza wil wonen

Gezocht: koppel dat tegen betaling in luxe villa op Ibiza wil wonen

Verblijf in een luxe villa op Ibiza - Photo: Silver Swan Recruitement

Altijd al gedroomd van een eigen luxe villa op Ibiza? Dan is dit je kans! Eigenaren van een luxe villa op het Spaanse eiland Ibiza zijn op zoek naar een stel dat bij bij hen in komt wonen. En je krijgt nog salaris ook!

Elke maand salaris

Als de bewoners op vakantie zijn is het de bedoeling dat zij op de luxe villa letten en hebben dan de villa voor hen alleen. Wanneer de bewoners terug zijn hebben zij de taak om inkopen te doen, te koken en te helpen met het organiseren van feestjes. Daarvoor krijgen ze elk een salaris van 2.350 euro per maand. Het geld kan volledig worden besteed als zakgeld. Alle verblijfskosten zijn betaald, inclusief vluchten van en naar Ibiza.

Dit is de villa waar je zal vertoeven – Photo: Silver Swan Recruitement 

Eigen zwembad

De luxe villa op Ibiza beschikt over een zwembad, Turks bad en bubbelbad. Je kunt zelf in de villa verblijven of in een luxe-appartement vlakbij, als je meer privacy wilt. Je krijgt genoeg vrije tijd om het eiland te kunnen verkennen en als de bewoners aan het reizen zijn geniet jij van je vakantie.

Verken het mooie Ibiza
Verken het mooie Ibiza

Wil jij in deze villa op Ibiza wonen?

Het klinkt allemaal als een droom, vind je niet? Maar het is natuurlijk ook wel hard werken. Enthousiast geworden? Solliciteren kan hier.

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *