Liefde voor Reizen lanceert eigen reisvideo platform

Gepubliceerd: 29 jan 2018 | Foto: Reisblog Liefde voor Reizen lanceert eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl

We kijken dagelijks gemiddeld met onze mobiele telefoon zo’n 47 minuten aan ‘online video’. Dat is bijna een uur per dag. Daaruit kunnen we concluderen dat online video’s veel worden bekeken. Steeds meer video’s verschijnen op Youtube en andere social media kanalen, waardoor we vaak helaas door de bomen het bos niet meer zien. Door het grote aanbod van video’s en door de populariteit onder jongeren zul je tegenwoordig eerder ‘zo ziet mijn dag eruit vlogs’ tegenkomen dan mooie inspirerende reisvideo’s. Jammer, vinden wij! Er wordt namelijk veel tijd en liefde besteed aan het ontwikkelen van reisvideo’s. 

Maak kennis met Reistelevisie.nl

Met de lancering van ons eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl willen wij ervoor zorgen dat de mooiste reisvideo’s op 1 centrale plek te vinden zijn. Op het platform plaatsen wij eigen reisvideo’s, maar is er ook ruimte voor gastvideo’s. Ben jij een reisblogger of monteer jij voor je hobby reisvideo’s en wil je graag meer views ontvangen? Plaats dan vanaf nu je eigen reisvideo op Reistelevisie.nl. 

Het reisvideo platform Reistelevisie.nl moet een inspirerend platform worden voor reizigers die graag inspiratie opdoen door middel van reisvideo’s. Heerlijk liggend op de bank wegdromen en genieten van de mooiste reisbestemmingen. Alle reisvideo’s zijn ook voorzien met een ondersteunde (korte) blog waarin reizigers door middel van één klik meer kunnen lezen over deze reisbestemming. Alle reisvideo’s zijn snel terug te vinden via het menu, de categorieën en de series (playlists) op de homepage. 

De voordelen van Reistelevisie.nl

  • Doe inspiratie op door middel van mooie reisvideo’s
  • Ontdek snel nieuwe leuke plekken
  • Promoot je eigen reisvideo en ontvang meer views
  • Ontmoet andere leuke reizigers en ontdek hun film skills 

Nieuwsgierig geworden?

Neem snel een kijkje op Reistelevisie.nl

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy