Reisblog Liefde voor Reizen lanceert eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl

Liefde voor Reizen lanceert eigen reisvideo platform


29 jan 2018 | Reisnieuws
Foto: Reisblog Liefde voor Reizen lanceert eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl

We kijken dagelijks gemiddeld met onze mobiele telefoon zo’n 47 minuten aan ‘online video’. Dat is bijna een uur per dag. Daaruit kunnen we concluderen dat online video’s veel worden bekeken. Steeds meer video’s verschijnen op Youtube en andere social media kanalen, waardoor we vaak helaas door de bomen het bos niet meer zien. Door het grote aanbod van video’s en door de populariteit onder jongeren zul je tegenwoordig eerder ‘zo ziet mijn dag eruit vlogs’ tegenkomen dan mooie inspirerende reisvideo’s. Jammer, vinden wij! Er wordt namelijk veel tijd en liefde besteed aan het ontwikkelen van reisvideo’s. 

Maak kennis met Reistelevisie.nl

Met de lancering van ons eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl willen wij ervoor zorgen dat de mooiste reisvideo’s op 1 centrale plek te vinden zijn. Op het platform plaatsen wij eigen reisvideo’s, maar is er ook ruimte voor gastvideo’s. Ben jij een reisblogger of monteer jij voor je hobby reisvideo’s en wil je graag meer views ontvangen? Plaats dan vanaf nu je eigen reisvideo op Reistelevisie.nl. 

Het reisvideo platform Reistelevisie.nl moet een inspirerend platform worden voor reizigers die graag inspiratie opdoen door middel van reisvideo’s. Heerlijk liggend op de bank wegdromen en genieten van de mooiste reisbestemmingen. Alle reisvideo’s zijn ook voorzien met een ondersteunde (korte) blog waarin reizigers door middel van één klik meer kunnen lezen over deze reisbestemming. Alle reisvideo’s zijn snel terug te vinden via het menu, de categorieën en de series (playlists) op de homepage. 

De voordelen van Reistelevisie.nl

  • Doe inspiratie op door middel van mooie reisvideo’s
  • Ontdek snel nieuwe leuke plekken
  • Promoot je eigen reisvideo en ontvang meer views
  • Ontmoet andere leuke reizigers en ontdek hun film skills 

Nieuwsgierig geworden?

Neem snel een kijkje op Reistelevisie.nl


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *