Bijzondere slaapplek: overnacht nu in een enorme avocado in Sydney!

Bijzondere slaapplek: overnacht in een enorme avocado in Sydney!


30 jul 2019 | Reisnieuws
Foto: Bijzondere slaapplek: overnacht nu in een enorme avocado in Sydney - © Booking.com

Ben jij helemaal gek van avocado’s, hou je van campers en wil jij graag op een zeer uniek locatie overnachten? Dan hebben wij dé slaapplek gevonden voor jou. Booking introduceert ’s werelds eerste ‘Avo-Condo’: een avocadovormige camper waarin je kunt overnachten.

Circular Quay

Deze bijzondere camper is te vinden bij Circular Quay in het Australische Sydney. In het kader van nationale avocado-dag, wat het dinsdag 31 juli 2019 is, kunnen mazzelaars logeren in deze enorme avocado in het prachtige Sydney. Zie jij jezelf al overnachten in dit drukbezochte havengebied van Sydney.

Avo-Condo in Sydney

Volgens Booking.com heeft de Avo-Condo een ‘world-class view’ met uitzicht op de iconische Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Naast deze te gekke overnachting kunnen de gelukkige ook genieten van avocadodecoratie en krijgen zij een mand vol lekkers. Uiteraard helemaal in avocadothema.

Avo-Condo, de binnenkant
Avo-Condo, de binnenkant – © Booking.com

Lees meer over de Avo-Condo

Zie jij jezelf hier al overnachten?

Laat jouw reactie achter!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *