Bijzondere slaapplek: overnacht in een enorme avocado in Sydney!

Gepubliceerd: 30 jul 2019 | Foto: Bijzondere slaapplek: overnacht nu in een enorme avocado in Sydney - © Booking.com

Ben jij helemaal gek van avocado’s, hou je van campers en wil jij graag op een zeer uniek locatie overnachten? Dan hebben wij dé slaapplek gevonden voor jou. Booking introduceert ’s werelds eerste ‘Avo-Condo’: een avocadovormige camper waarin je kunt overnachten.

Circular Quay

Deze bijzondere camper is te vinden bij Circular Quay in het Australische Sydney. In het kader van nationale avocado-dag, wat het dinsdag 31 juli 2019 is, kunnen mazzelaars logeren in deze enorme avocado in het prachtige Sydney. Zie jij jezelf al overnachten in dit drukbezochte havengebied van Sydney.

Avo-Condo in Sydney

Volgens Booking.com heeft de Avo-Condo een ‘world-class view’ met uitzicht op de iconische Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Naast deze te gekke overnachting kunnen de gelukkige ook genieten van avocadodecoratie en krijgen zij een mand vol lekkers. Uiteraard helemaal in avocadothema.

Avo-Condo, de binnenkant
Avo-Condo, de binnenkant – © Booking.com

Lees meer over de Avo-Condo

Zie jij jezelf hier al overnachten?

Laat jouw reactie achter!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy