Reisblog Liefde voor Reizen zoekt

Reisblog Liefde voor Reizen zoekt…


02 nov 2020 | Reisnieuws
Foto: Oproep reisblog Liefde voor Reizen

Ons reishart gaat sneller kloppen bij het delen van onze reiservaringen. Mensen inspireren met onze reisblogs en mensen helpen doen wij dan ook heel graag. Zelfs een pandemie kan dit niet stoppen! Daarom hebben wij met het team de afgelopen maanden meer dan 150 nieuwe inspirerende reisblogs gepubliceerd. En er komt nog veel meer aan, want onze liefde voor reizen is groot.

Naast het delen van reiservaringen vinden wij het ook belangrijk om samen te werken en er voor elkaar te zijn en zeker wanneer een branche hard getroffen wordt. Alle beetjes helpen en samen sta je sterk(er). Vandaar dat wij deze oproep delen om met andere reislustigen in contact te komen.

Reislustige ondernemers

Ben jij dit jaar een nieuwe (unieke) onderneming begonnen in de reisbranche en wil je hier graag meer over vertellen? Voor onze interviews zoeken wij reislustige mensen die een opvallende onderneming zijn gestart in de reisbranche. Denk hierbij aan duurzame accommodaties, unieke reisgadgets of unieke tours. Stuur ons nu een berichtje en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Inspirerende reisverhalen

Heb jij als reiziger een rondreis gemaakt die je heel graag zou willen delen of iets meegemaakt tijdens het reizen wat iedereen moet horen? Geef je dan op voor onze ‘open koffer interviews‘. Wij kunnen niet wachten om je te interviewen, contact ons hier.

(Vaste) gastbloggers

Wij zoeken vaste gastbloggers die minimaal 1 keer per maand willen gastbloggen. Kom ons leuke team versterken en deel jouw reiservaringen met duizenden reisliefhebbers. Gastbloggen bij Liefde voor Reizen is een mooie manier om mensen te kunnen inspireren en ook om jezelf in de spotlights te zetten. Enthousiast geworden? Stuur ons nu een berichtje.

Reisfotografen

Reis jij met je camera de hele wereld rond? En vind jij het leuk om een van je reisfoto’s te delen met andere reizigers? Op onze Facebook pagina (met 11.000+ volgers) is ruimte om je werk te delen. Mail ons je reisfoto inclusief beschrijving en link naar je website of Instagram account. Wij zullen je reisfoto (inclusief beschrijving en linkverwijzing) dan zo snel mogelijk plaatsen.

Heb jij een ander leuk idee? Contact ons via onderstaand formulier:


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.