Informatiedagen: schrijf je nu in en laat je informeren & inspireren!

Informatiedagen: schrijf je nu in en laat je informeren en inspireren!

Informatiedagen: schrijf je nu in en laat je informeren en inspireren!

Op internet is tegenwoordig een hoop reisinformatie te vinden, maar soms kan het heel fijn zijn om even iemand in real life te spreken. Bezoek de landenpresentaties en maak een praatje met een expert tijdens de informatiedagen. Aanmelden voor de informatiedagen kan eenvoudig via deze pagina.

Djoser informatiedagen

Djoser organiseert van januari t/m april verschillende informatiedagen. Kies de gewenste datum en locatie, meld je aan en laat je inspireren. Aanmelden voor de Djoser informatie dagen!

Tenzing Travel landenpresentaties

Maak kennis met mooie bestemmingen tijdens de landenpresentaties van Tenzing Travel. Laat je informeren, inspireren en stel je vragen indien je die hebt. Meld je nu aan voor de landenpresentaties van Tenzing Travel

Sawadee informatiedagen

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende informatiedagen, op kantoor (Amsterdam) of op locatie elders in het land.

FOX Reis & Inspiratiedagen

De Reis & Inspriatiedagen van FOX zijn er speciaal om je op ontspannen wijze te informeren over de diverse prachtige verre bestemmingen binnen het aanbod van FOX. Deze dagen worden gehouden in het sfeervolle FOX theater in Hoofddorp. Meld je aan voor de Reis & Inspiratiedagen van FOX

Geen tijd om naar de presentaties te gaan?

Vraag de reisgidsen voor 2020 nu aan en laat je thuis inspireren.

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *