Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Gepubliceerd: 13 jul 2021 | Foto: Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een adembenemend uitzicht op de Chaîne des Puys vulkanen in Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk. Niemand minder dan record brekende bergatleet Kilian Jorne zal het verblijf hosten. Het verblijf is beschikbaar voor één nacht op 18 september 2021. Voor deze bijzondere slaapplek kun je vanaf 19 juli om 09.00 uur boeken. Maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Spectaculair verblijf

De gelukkigen brengen een nacht door in een ‘LUMIPOD’, een unieke tiny house waarbij de ramen met een panoramisch uitzicht, binnen en buiten met elkaar verbinden. Deze bijzondere overnachting in Frankrijk kost slecht 1 euro en is inclusief:

  • Een virtueel welkom door middel van een videogesprek met Host Kilian Jornet
  • Een uitgebreid diner voor 2 met lokale producten van de Michelin-ster chef-kok Adrien Descouls
  • Een privé ochtend yogasessie met adembenemend uitzicht op de zonsopgang over de vulkaantop
  • Een begeleide rondleiding door het team ter plaatse om te leren over de rijke biodiversiteit van het natuurpark
  • Een ballonvaart met uitzicht op de Chaîne des Puys Vulkanen (afhankelijk van de weersomstandigheden)
  • Een spectaculaire vulkaanwandeling.
Volcano view
Volcano view – Photo’s: Airbnb

Natuur

Steeds meer mensen zoeken de natuur op, natuurparken bieden de ideale inspiratiebron voor avonturiers. Tijdens dit unieke verblijf krijgen gasten stimulerende activiteiten voorgeschoteld, waarbij ze kunnen ontstannen en opnieuw contact maken met de natuur. Ook leren de gasten hoe vulkanen zorgen voor essentiële natuurlijke ecosystemen.

Geïnteresseerden dienen natuurlijk rekening te houden met de huisregels en de internationale en lokale covid-19 richtlijnen. De accommodatie zal worden schoongemaakt in overeenstemming met het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb.

Zie jij jezelf al op deze bijzondere plek in Frankrijk slapen?

Meer informatie over deze bijzondere Airbnb

Voor meer leuke slaapplekken, neem een kijkje bij onze uitgelichte accommodaties.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Reisfotografie: de mooiste reisfoto’s uitgelicht in onze gallery!

Liefde voor reisfotografie? Vanaf vandaag hebben wij onze website uitgebreid met een fotogallery waarin wij onze mooiste reisfoto's plaatsen. De...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy