Slapen in het sprookjesbos van de Efteling

Slapen in het sprookjesbos van de Efteling!


17 jan 2020 | Reisnieuws
Foto: Slapen in het sprookjesbos van de Efteling (foto: Natuurhuisje.nl)

Slapen in het sprookjesbos van de Efteling…heb jij er wel eens over gedroomd? Deze zomer kan deze droom wel eens werkelijkheid worden. De Efteling maakt het namelijk mogelijk voor een aantal gelukkigen om te overnachten en wakker te worden tussen de sprookjes van de gebroeders Grimm en Hans Christian Andersen. Dat klinkt betoverend mooi, vind je niet?

Kamperen tussen de sprookjes

De slaapplekken zullen te vinden zijn in het sprookjesbos bij het Herautenplein. Hier komen deze zomer 6 tentjes te staan voor 2 personen. En bij de Efteling hoort natuurlijk ook entertainment… en dat wordt ook verzorgd tijdens deze unieke overnachting. Zie jij het al voor je…Roodkapje die langs huppelt terwijl jij voor je tent zit?

Kamperen tussen de sprookjes van de Efteling - Slapen in het sprookjesbos
Kamperen tussen de sprookjes van de Efteling

Naast de kampeerplekken zijn er deze zomer in de Efteling ook nog andere leuke slaapplekken die je kunt winnen. Zo is het mogelijk om onder de Vliegende Hollander te overnachten en kun je slapen bij Max & Moritz, de nieuwste aanwinst van de Efteling.

Slapen onder De Vliegende Hollander in de Efteling
Slapen onder De Vliegende Hollander in de Efteling – (foto: Natuurhuisje.nl)
Logeren bij Max & Moritz in de Efteling
Logeren bij Max & Moritz (foto: Natuurhuisje.nl)

Hoe kan ik kans maken?

Ik snap dat je nu staat te trappelen om mee te doen aan deze winactie. Om kans te maken op deze unieke kampeerplek in het sprookjesbos en de andere unieke slaapplekken, moet je je aanmelden via deze website.

Stuur je leukste (sprookjesachtige) motivatie en wie weet overnacht jij deze zomer wel in het sprookjesbos. Alleen de beste motivaties maken kans om daadwerkelijk in de Efteling te mogen slapen. Is dit ook een droom voor jou? 🙂

Voor elke unieke inschrijving plant de Efteling een boom. Aanmelden kan tot en met 21 januari 2020, de dag erna worden de winnaars bekend gemaakt.

Slapen in het sprookjesbos van de Efteling
Slapen in het sprookjesbos – (foto: Natuurhuisje.nl)

Meer Efteling?

Kijk voor meer info over de nieuwste attractie Max & Moritz en mooie aanbiedingen op de website van de Efteling.


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *