Slapen in het sprookjesbos van de Efteling!

Gepubliceerd: 17 jan 2020 | Foto: Slapen in het sprookjesbos van de Efteling (foto: Natuurhuisje.nl)

Slapen in het sprookjesbos van de Efteling…heb jij er wel eens over gedroomd? Deze zomer kan deze droom wel eens werkelijkheid worden. De Efteling maakt het namelijk mogelijk voor een aantal gelukkigen om te overnachten en wakker te worden tussen de sprookjes van de gebroeders Grimm en Hans Christian Andersen. Dat klinkt betoverend mooi, vind je niet?

Kamperen tussen de sprookjes

De slaapplekken zullen te vinden zijn in het sprookjesbos bij het Herautenplein. Hier komen deze zomer 6 tentjes te staan voor 2 personen. En bij de Efteling hoort natuurlijk ook entertainment… en dat wordt ook verzorgd tijdens deze unieke overnachting. Zie jij het al voor je…Roodkapje die langs huppelt terwijl jij voor je tent zit?

Kamperen tussen de sprookjes van de Efteling - Slapen in het sprookjesbos
Kamperen tussen de sprookjes van de Efteling

Naast de kampeerplekken zijn er deze zomer in de Efteling ook nog andere leuke slaapplekken die je kunt winnen. Zo is het mogelijk om onder de Vliegende Hollander te overnachten en kun je slapen bij Max & Moritz, de nieuwste aanwinst van de Efteling.

Slapen onder De Vliegende Hollander in de Efteling
Slapen onder De Vliegende Hollander in de Efteling – (foto: Natuurhuisje.nl)
Logeren bij Max & Moritz in de Efteling
Logeren bij Max & Moritz (foto: Natuurhuisje.nl)

Hoe kan ik kans maken?

Ik snap dat je nu staat te trappelen om mee te doen aan deze winactie. Om kans te maken op deze unieke kampeerplek in het sprookjesbos en de andere unieke slaapplekken, moet je je aanmelden via deze website.

Stuur je leukste (sprookjesachtige) motivatie en wie weet overnacht jij deze zomer wel in het sprookjesbos. Alleen de beste motivaties maken kans om daadwerkelijk in de Efteling te mogen slapen. Is dit ook een droom voor jou? 🙂

Voor elke unieke inschrijving plant de Efteling een boom. Aanmelden kan tot en met 21 januari 2020, de dag erna worden de winnaars bekend gemaakt.

Slapen in het sprookjesbos van de Efteling
Slapen in het sprookjesbos – (foto: Natuurhuisje.nl)

Meer Efteling?

Kijk voor meer info over de nieuwste attractie Max & Moritz en mooie aanbiedingen op de website van de Efteling.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy