#SupportTheLocals: deel jouw waardering voor lokale helden!

Gepubliceerd: 20 mrt 2020 | Foto: Support The Locals

English below – We kunnen er niet meer omheen, we zitten met de hele wereld in een crisis. Een tijd vol onzekerheid, angst en machteloosheid. Maar ook een tijd vol saamhorigheid, waarbij het beste van de mens naar boven komt. De liefde voor reizen zal altijd blijven, alleen nu is het moment om onze lokale helden in het zonnetje te zetten. 

Support The Locals

Met onze campagne #SupportTheLocals willen wij graag mensen oproepen om hun waardering te delen over lokale helden. Dit kan het bakkertje om de hoek zijn, het restaurant waar je vorige week gegeten hebt, of die lieve buurvrouw die altijd voor je klaar staat. Support de lokale helden en steek ze een hart onder de riem.

Hoe kun je meedoen?

Laat jouw reactie en waardering achter onder het bericht en TAG die persoon of onderneming. Gebruik hierbij #SupportTheLocals 

Ook is het mogelijk om te reageren onder dit bericht op onze website. 

Met elkaar komen wij hieruit! 

Liefs team Liefde voor Reizen. 

—————————————————————-

English

We can’t ignore it, we’re in crisis with the whole world. A time full of uncertainty, fear and powerlessness. But also a time full of togetherness, in which the best of mankind comes to the surface. The love of travel will always remain, only now it is the time to put our local heroes in the spotlight.

Support The Locals

With our #SupportTheLocals campaign, we want to call on people to share their appreciation of local heroes. This could be the bakery around the corner, the restaurant where you ate last week, or that sweet neighbour who is always there for you. Support the local heroes and encourage them.

How can you join?

Leave your comment and appreciation under the message and TAG that person or local company. Use #SupportTheLocals

It is also possible to respond below this message on our website.

We’ll get out of this!

Lots of love…team Liefde voor Reizen

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx