#SupportTheLocals: deel jouw waardering voor lokale helden!

Gepubliceerd: 20 mrt 2020 | Foto: Support The Locals

English below – We kunnen er niet meer omheen, we zitten met de hele wereld in een crisis. Een tijd vol onzekerheid, angst en machteloosheid. Maar ook een tijd vol saamhorigheid, waarbij het beste van de mens naar boven komt. De liefde voor reizen zal altijd blijven, alleen nu is het moment om onze lokale helden in het zonnetje te zetten. 

Support The Locals

Met onze campagne #SupportTheLocals willen wij graag mensen oproepen om hun waardering te delen over lokale helden. Dit kan het bakkertje om de hoek zijn, het restaurant waar je vorige week gegeten hebt, of die lieve buurvrouw die altijd voor je klaar staat. Support de lokale helden en steek ze een hart onder de riem.

Hoe kun je meedoen?

Laat jouw reactie en waardering achter onder het bericht en TAG die persoon of onderneming. Gebruik hierbij #SupportTheLocals 

Ook is het mogelijk om te reageren onder dit bericht op onze website. 

Met elkaar komen wij hieruit! 

Liefs team Liefde voor Reizen. 

—————————————————————-

English

We can’t ignore it, we’re in crisis with the whole world. A time full of uncertainty, fear and powerlessness. But also a time full of togetherness, in which the best of mankind comes to the surface. The love of travel will always remain, only now it is the time to put our local heroes in the spotlight.

Support The Locals

With our #SupportTheLocals campaign, we want to call on people to share their appreciation of local heroes. This could be the bakery around the corner, the restaurant where you ate last week, or that sweet neighbour who is always there for you. Support the local heroes and encourage them.

How can you join?

Leave your comment and appreciation under the message and TAG that person or local company. Use #SupportTheLocals

It is also possible to respond below this message on our website.

We’ll get out of this!

Lots of love…team Liefde voor Reizen

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy