Voigt Travel Online Winterevent: meld je nu gratis aan!

Gepubliceerd: 29 aug 2020 | Foto: Voigt Travel Online Winterevent

Voigt Travel Online Winterevent
Reisblog Liefde voor Reizen

Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan Lapland, Noord-Noorwegen of IJsland? En ben je van plan om naar een van deze landen op vakantie te gaan? Meld je dan nu aan voor het Online Winterevent van Voigt Travel.

In de week van 28 september kun je 4 avonden achter elkaar inspirerende online presentaties volgen, waarin de reisspecialisten van Voigt Travel jou meenemen naar o.a. Lapland, Noord-Noorwegen en Noord-IJsland. Geniet van sprekende foto’s en video’s en laat je informeren en overtuigen door het enthousiaste team. Tijdens de presentaties leer je meer over deze bestemmingen: wat maakt deze bestemming zo bijzonder, wat kun je er allemaal doen en waarom moet je er met Voigt Travel heen.

Het programma

Maandag 28 september

19.30 – 19.45 uurWelkom
19.45 – 20.15 uurLapland presentatie
20.30 – 21.00 uurNoord-Noorwegen presentatie

Dinsdag 29 september

19.30 – 19.45 uurWelkom
19.45 – 20.15 uurIJsland presentatie
20.30 – 21.00 uurNoorderlicht presentatie

Woensdag 30 september

19.30 – 19.45 uurWelkom
19.45 – 20.15 uurLapland presentatie
20.30 – 21.00 uurNoord-Noorwegen presentatie

Donderdag 1 oktober

19.30 – 19.45 uurWelkom
19.45 – 20.15 uurIJsland presentatie
20.30 – 21.00 uurNoorderlicht presentatie

Aanmelden voor het Online WinterEvent 2020

Tijdens deze dagen maak je kennis met hun reisspecialisten, hoor je meer over de bestemmingen en kom je helemaal in de stemming. Kom ook sfeerproeven in de week van 28 september t/m 1 oktober 2020 tijdens het WinterEvent van Voigt Travel. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Let op: vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Meld je nu aan

Redactie van Liefde voor Reizen

Geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Vietnam
Reisnieuws

Winactie gespot: maak kans op een droomreis naar Vietnam

Heb jij altijd al gedroomd van een rondreis Vietnam? Dan is dit je kans. Sawadee heeft namelijk een nieuwe winactie gelanceerd waarbij jij kans maakt op een avontuurlijke groepsrondreis naar het indrukwekkende Vietnam. Ontdek de mooiste plekken van Vietnam tijdens een reis door o.a. het bergachtige noorden en het tropische zuiden. Een reis om nooit Winactie gespot: maak kans op een droomreis naar Vietnam

Verkoeling zoeken in Scandinavië
Reisnieuws

Nederlanders zijn steeds vaker op zoek naar verkoeling in Scandinavië

Door de klimaatverandering gaan we steeds vaker op vakantie in Noorwegen en Zweden. Dat zegt de toeristische koepelorganisatie ANVR, die stelt dat het aantal Nederlanders dat naar Scandinavië reist met tientallen procenten zal toenemen ten opzichte van 2019, het laatste jaar voor corona. Zo gingen afgelopen maand 37 procent meer Nederlanders naar Zweden dan in 2019, Nederlanders zijn steeds vaker op zoek naar verkoeling in Scandinavië

Met de nachttrein naar Brussel of Berlijn
Reisnieuws

Met de nachttrein naar Berlijn of Brussel

Een nieuwe partij is toegetreden tot het treinnetwerk in Nederland, België en Duitsland, Europeansleeper.eu! Deze partij biedt een nachttrein aan, die rijdt van Brussel, via Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en Deventer naar Berlijn. Dit is de eerste route die ze aanbieden, maar vanaf 2024 staat een verlenging van de route gepland, zodat je vanaf Berlijn via Dresden ook nog Met de nachttrein naar Berlijn of Brussel

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy