WIDM Fan? Je kunt nu op 'Wie Is De Mol'-vakantie!

Fan van WIDM? Je kunt nu op ‘Wie is de Mol’-vakantie!


04 feb 2020 | Reisinspiratie
Foto: WIDM Fan? Je kunt nu op 'Wie Is De Mol'-vakantie - Foto: AVROTROS | Bron: LINDA

Ben jij een echte fan van ‘Wie is de Mol?’ en zou je het liefst zelf mee willen doen aan het programma? Dan hebben wij de perfecte vakantie gevonden: je kunt nu op heuse ‘Wie is de Mol’-vakantie.

Het televisieprogramma is al jaren een grote hit in Nederland en België. Veel mensen hebben dan ook de droom om ooit een keer mee te mogen doen. Bedrijven zagen hierin een kans en maakten op basis van het format een eigen spel.

Wie is de Vos

Zo kun je bij de organisatie ‘Wie is de Vos‘ een weekend lang genieten van ‘Wie is de Mol’-achtige opdrachten. Hiervoor hoef je niet helemaal naar China af te reizen, want je kunt dit gewoon lekker dichtbij in het mooie Limburg doen.

Niets is wat het lijkt tijdens een ‘Wie is de Mol’-vakantie“.

Is Nederland toch iets te dichtbij huis, dan kun je ook voor 10 dagen Spanje kiezen. Met het spel ‘Wie is de Saboteur?’ kun je samen met 12 deelnemers (waaronder 1 saboteur) het spel in het zonnige Spanje spelen. Zelfs als je afvalt blijf je in ‘de running’. Dit klinkt als een onvergetelijke vakantie, vind je ook niet?

Staat een ‘Wie is de Mol’-vakantie op jouw bucketlist?


  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.