8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Gepubliceerd: 01 sep 2022 | Foto: 8 jaar liefde voor reizen

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van Australië. Met ons team hebben we al veel mooie plekken mogen bezoeken. Vandaag 1 september, blazen we precies 8 kaarsjes uit. Wat een zegen om dit al jaren te kunnen doen met elkaar en mensen telkens weer te kunnen inspireren voor hun volgende reis. En daar willen we jou natuurlijk in het bijzonder voor bedanken, want reisliefhebbers zoals jij zorgen ervoor dat we telkens weer vol enthousiasme en motivatie op pad gaan om de mooiste plekken te ontdekken en uit te lichten op onze website. Tijd voor een klein feestje dus! 🙂

Win een reis rondom de wereld

Wie jarig is trakteert! In samenwerking met Greenhouse Talent mogen wij 2×2 tickets weggeven voor het spectaculaire ‘Our Planet – Live in Concert’ in de AFAS Live in Amsterdam. Op zondag 9 oktober 2022 kun je in de AFAS Live in Amsterdam een meeslepende reis rondom de wereld maken.

Our Planet live
Our Planet – Live in Concert

De met een Emmy Award® bekroonde Netflix-documentaire Our Planet wordt dan namelijk vertoond onder begeleiding van een 44-koppig live orkest. Een te gekke ervaring met prachtige visuele beelden en indrukwekkende muziek, geluids- en lichteffecten. En daarnaast kun je ook nog genieten van de voice over van David Attenborough, een van de grootste (misschien wel dé grootste) verhalenvertellers ter wereld. Hier wil jij toch ook bij zijn?

Hoe maak je kans?

Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. TAG jouw favoriete reismaatje met wie jij deze bijzondere reis rondom de wereld wil maken op social media onder onze winactie posts en vertel ons wat jij het mooiste vindt aan onze planeet. De 2 mooiste antwoorden (die de meeste indruk op ons maken) winnen uiteindelijk 2 tickets naar deze bijzondere voorstelling. Meedoen kan tot 20 september 2022.

Klik hier om mee te doen via Facebook

Klik hier om mee te doen via Instagram

De winnaars van deze winactie zijn: Rowy Opdam & Alexandra van Gent. Van harte gefeliciteerd!!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Reisfotografie: de mooiste reisfoto’s uitgelicht in onze gallery!

Liefde voor reisfotografie? Vanaf vandaag hebben wij onze website uitgebreid met een fotogallery waarin wij onze mooiste reisfoto's plaatsen. De...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy