Winactie: maak kans op een gepersonaliseerde reisposter!

Gepubliceerd: 04 jun 2020 | Foto: Winactie - maak kans op een gepersonaliseerde reisposter

Ben jij ook een kei in het uitstippelen van je eigen reizen? En denk jij nog vaak terug aan die betoverende reizen die je gemaakt hebt? Dan hebben wij nu de perfecte winactie voor jou. Je maakt namelijk kans op een gepersonaliseerde (deluxe) reisposter voor aan de muur. Een poster die jij als reisfanaat absoluut wil hebben. Kijk maar!

[let op: Deze winactie is voorbij]

Jouw eigen reis aan de muur

Reisposter van de reis door Zuid-Afrika en Australië

Met een reisposter maak je jouw unieke reis tastbaar en heb je een reisherinnering voor het leven in huis. Markeer alle bijzondere plekken waar je geweest bent en plaats ze op zo’n te gekke unieke reisposter. Wil jij ook zo’n gave reisposter?

Maak nu kans op een gepersonaliseerde reisposter

Zo’n gave reisposter kan binnenkort aan jouw muur hangen. Je maakt namelijk bij ons kans op een gepersonaliseerde deluxe reisposter in A3 formaat (29,7 x 42 cm). In samenwerking met Reisposter.nl mogen wij er namelijk eentje weggeven. Waar wacht je nog op?!

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Volg Reisposter en Liefde voor Reizen op Instagram of Facebook (Reisposter: Instagram / Facebook) (Liefde voor Reizen: Instagram / Facebook)

En beantwoord de volgende vraag:

Welke reis zou jij graag op een poster willen hebben?

Laat je reactie achter op deze pagina of onze social media kanalen

De winnaar van de reisposter is Judith Paf! Van harte gefeliciteerd!

Meedoen kan tot 25 juni 2020, de winnaar maken wij bekend via de website en social media op 26 juni 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Reisdagboek bijhouden: dit zijn de beste apps om te gebruiken

Na het reizen nog lange tijd kunnen nagenieten, met het bijhouden van een online reisdagboek is dit mogelijk. Er zijn...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx