Winactie: maak kans op een gepersonaliseerde reisposter!

Gepubliceerd: 04 jun 2020 | Foto: Winactie - maak kans op een gepersonaliseerde reisposter

Ben jij ook een kei in het uitstippelen van je eigen reizen? En denk jij nog vaak terug aan die betoverende reizen die je gemaakt hebt? Dan hebben wij nu de perfecte winactie voor jou. Je maakt namelijk kans op een gepersonaliseerde (deluxe) reisposter voor aan de muur. Een poster die jij als reisfanaat absoluut wil hebben. Kijk maar!

[let op: Deze winactie is voorbij]

Jouw eigen reis aan de muur

Reisposter van de reis door Zuid-Afrika en Australië

Met een reisposter maak je jouw unieke reis tastbaar en heb je een reisherinnering voor het leven in huis. Markeer alle bijzondere plekken waar je geweest bent en plaats ze op zo’n te gekke unieke reisposter. Wil jij ook zo’n gave reisposter?

Maak nu kans op een gepersonaliseerde reisposter

Zo’n gave reisposter kan binnenkort aan jouw muur hangen. Je maakt namelijk bij ons kans op een gepersonaliseerde deluxe reisposter in A3 formaat (29,7 x 42 cm). In samenwerking met Reisposter.nl mogen wij er namelijk eentje weggeven. Waar wacht je nog op?!

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Volg Reisposter en Liefde voor Reizen op Instagram of Facebook (Reisposter: Instagram / Facebook) (Liefde voor Reizen: Instagram / Facebook)

En beantwoord de volgende vraag:

Welke reis zou jij graag op een poster willen hebben?

Laat je reactie achter op deze pagina of onze social media kanalen

De winnaar van de reisposter is Judith Paf! Van harte gefeliciteerd!

Meedoen kan tot 25 juni 2020, de winnaar maken wij bekend via de website en social media op 26 juni 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy