Winactie - maak kans op een gepersonaliseerde reisposter

Winactie: maak kans op een gepersonaliseerde reisposter!


04 jun 2020 | Reisinspiratie
Foto: Winactie - maak kans op een gepersonaliseerde reisposter

Ben jij ook een kei in het uitstippelen van je eigen reizen? En denk jij nog vaak terug aan die betoverende reizen die je gemaakt hebt? Dan hebben wij nu de perfecte winactie voor jou. Je maakt namelijk kans op een gepersonaliseerde (deluxe) reisposter voor aan de muur. Een poster die jij als reisfanaat absoluut wil hebben. Kijk maar!

[let op: Deze winactie is voorbij]

Jouw eigen reis aan de muur

Reisposter van de reis door Zuid-Afrika en Australië

Met een reisposter maak je jouw unieke reis tastbaar en heb je een reisherinnering voor het leven in huis. Markeer alle bijzondere plekken waar je geweest bent en plaats ze op zo’n te gekke unieke reisposter. Wil jij ook zo’n gave reisposter?

Maak nu kans op een gepersonaliseerde reisposter

Zo’n gave reisposter kan binnenkort aan jouw muur hangen. Je maakt namelijk bij ons kans op een gepersonaliseerde deluxe reisposter in A3 formaat (29,7 x 42 cm). In samenwerking met Reisposter.nl mogen wij er namelijk eentje weggeven. Waar wacht je nog op?!

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Volg Reisposter en Liefde voor Reizen op Instagram of Facebook (Reisposter: Instagram / Facebook) (Liefde voor Reizen: Instagram / Facebook)

En beantwoord de volgende vraag:

Welke reis zou jij graag op een poster willen hebben?

Laat je reactie achter op deze pagina of onze social media kanalen

De winnaar van de reisposter is Judith Paf! Van harte gefeliciteerd!

Meedoen kan tot 25 juni 2020, de winnaar maken wij bekend via de website en social media op 26 juni 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.