Airbnb winactie: één nacht met de Mona Lisa!

Airbnb Louvre winactie

Airbnb Louvre winactie - één nacht met de Mona Lisa! (Foto: Airbnb)

Kunstliefhebbers en Airbnb lovers opgelet! Airbnb en het Louvre in Parijs hebben nu wel een hele toffe winactie bedacht. Het beroemde museum zal voor één nacht worden getransformeerd tot een huis en kunstliefhebbers krijgen de kans om dichtbij de meesterwerken (inclusief de Mona Lisa) te overnachten. Hoe vet is dat?

Overnachten naast het Louvre

De winnaar mag een nacht doorbrengen in een mini-piramide die in het museum wordt gebouwd, welke speciaal is ontworpen i.v.m. 30-jarig bestaan van het museum. Het winnende duo begeeft zich naast het wereldberoemde museum terwijl de zon ondergaat in Parijs.

Ook worden zij begroet door een kunsthistoricus die hen meeneemt op een op maat gemaakte tour, die eerder werden georganiseerd voor de Obama’s en Beyoncé & Jay-Z.

Exclusieve Airbnb ervaringen

Maar dat is nog niet alles. Naast deze onvergetelijke overnachting kan er een aantal exclusieve bezoeken en intieme optredens gereserveerd worden via Airbnb. Van mei tot en het einde van het jaar zullen er een aantal bijzondere Experiences in het museum te boeken zijn, waarmee je het museum vanuit een totaal nieuwe invalshoek kan bekijken. Dit zal de komende weken onthult worden.

Meedoen en kans maken?

Enthousiast geworden over deze winactie? Op 30 april heb je de kans om onder het glinsterende glas en de sterren te slapen in het hart van Parijs. Doe nu mee en geef je op!

TAGS: winactie
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *