Winactie: maak kans op deze te gekke Sydney puzzel

Gepubliceerd: 25 feb 2021 | Foto: Winactie: maak kans op een Sydney puzzel

Terwijl de reiskoffer steeds meer stof staat te vangen omdat reizen er voorlopig nog even niet in zit, wordt de drang naar reizen ondertussen alleen maar groter. Even helemaal één met de natuur zijn of juist het bruisende opzoeken en oog in oog staan met wereldberoemde gebouwen, wat hebben we daar nu zin in hè?!

Deze winactie is voorbij

Prijswinnaar

De winnaar van de Sydney puzzel is Marianne Donders, van harte gefeliciteerd! Neem snel contact met ons op om je prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Om troost te bieden in deze bizarre tijden hebben we in samenwerking met Reismonkey een leuke winactie opgezet. Je maakt nu kans op deze gave Sydney Puzzel van 1000 puzzelstukjes. Met deze gedetailleerde puzzel haal je de iconische Sydney Harbour Bridge in huis en hoef je je geen moment te vervelen. Misschien is deze puzzel net dat stukje wat je nodig hebt om die oneindige lockdown wat te verzachten.

Maak kans op deze gedetailleerde Sydney puzzel
Maak kans op deze gedetailleerde Sydney puzzel

Zo maak je kans

Meedoen aan deze winactie is heel simpel. Volg Reismonkey en Liefdevoorreizen op Facebook of Instagram en vertel onder de winactie post waarom jij graag deze puzzel zou willen winnen.

Volg Reismonkey op

Facebook

Instagram

Volg Liefde voor Reizen

Facebook

Instagram

  • Meedoen kan t/m 15 maart 2021.
  • De winnaar maken wij op 16 maart 2021 bekend via Facebook en Instagram.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer leuke puzzels?

Wist je dat ze bij Reismonkey nog meer leuke puzzels met thema reizen hebben. Zo hebben zij o.a. de Taj Mahal puzzel van 500 stukjes en een puzzel van het prachtige Rome. Bekijk alle puzzels

(Gebruik de code LIEFDEVOORREIZEN en ontvang 10% korting)

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Reisfotografie: de mooiste reisfoto’s uitgelicht in onze gallery!

Liefde voor reisfotografie? Vanaf vandaag hebben wij onze website uitgebreid met een fotogallery waarin wij onze mooiste reisfoto's plaatsen. De...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy