Winactie: maak kans op een Sydney puzzel

Winactie: maak kans op deze te gekke Sydney puzzel


25 feb 2021 | Reisnieuws
Foto: Winactie: maak kans op een Sydney puzzel

Terwijl de reiskoffer steeds meer stof staat te vangen omdat reizen er voorlopig nog even niet in zit, wordt de drang naar reizen ondertussen alleen maar groter. Even helemaal één met de natuur zijn of juist het bruisende opzoeken en oog in oog staan met wereldberoemde gebouwen, wat hebben we daar nu zin in hè?!

Deze winactie is voorbij

Prijswinnaar

De winnaar van de Sydney puzzel is Marianne Donders, van harte gefeliciteerd! Neem snel contact met ons op om je prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Om troost te bieden in deze bizarre tijden hebben we in samenwerking met Reismonkey een leuke winactie opgezet. Je maakt nu kans op deze gave Sydney Puzzel van 1000 puzzelstukjes. Met deze gedetailleerde puzzel haal je de iconische Sydney Harbour Bridge in huis en hoef je je geen moment te vervelen. Misschien is deze puzzel net dat stukje wat je nodig hebt om die oneindige lockdown wat te verzachten.

Maak kans op deze gedetailleerde Sydney puzzel
Maak kans op deze gedetailleerde Sydney puzzel

Zo maak je kans

Meedoen aan deze winactie is heel simpel. Volg Reismonkey en Liefdevoorreizen op Facebook of Instagram en vertel onder de winactie post waarom jij graag deze puzzel zou willen winnen.

Volg Reismonkey op

Facebook

Instagram

Volg Liefde voor Reizen

Facebook

Instagram

  • Meedoen kan t/m 15 maart 2021.
  • De winnaar maken wij op 16 maart 2021 bekend via Facebook en Instagram.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer leuke puzzels?

Wist je dat ze bij Reismonkey nog meer leuke puzzels met thema reizen hebben. Zo hebben zij o.a. de Taj Mahal puzzel van 500 stukjes en een puzzel van het prachtige Rome. Bekijk alle puzzels

(Gebruik de code LIEFDEVOORREIZEN en ontvang 10% korting)


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.