Rondreizen door Australië

Reisblog Liefde voor Reizen

Ontdek het veelzijdige en gastvrije Australië

Australië: het land van de kangoeroes, koala's, nationale parken, mooie steden, gastvrije mensen en adembenemende landschappen. Ga je voor Nieuw-Zuid-Wales, Queensland, Victoria, Tasmanië, Zuid-Australië, West-Australië of Northern Territory? Voor welke staat je ook kiest, het gaat gegarandeerd een geslaagde rondreis worden. De afgelopen maanden werd Australië getroffen door heftige bosbranden, maar dit betekent niet dat je niet meer kunt rondreizen door Australië, want de meeste gebieden zijn gewoon toegankelijk en veilig. Lees hier meer over de gebieden en de meest recente updates. De Australische bevolking wacht op je en verwelkomt je meer dan ooit. Aan het voorbereiden op je reis door Australië? Bekijk dan hier onze tips! Staat een rondreis door Australië op jouw bucketlist? Volg onze pagina Liefde voor Australië ook op Facebook

De mooiste plekken van AustraliëNieuwste reisblogs over Australië


Voorbereiding op je reis door Australië

Overnachten in Australië

Wij hebben onze favoriete slaapplekken in Australië uitgelicht. Dit zijn leuke en betaalbare accommodaties die wij zeer aanraden.

Meer leuke slaapplekken in Australië

Vragen? Stuur mij een berichtje

Na een stage in Sydney, 2 lange vakanties en een emigratie naar Northern Territory, kan ik mezelf wel Australië expert noemen.

Heb je een vraag over Australië waarmee ik je kan helpen? Stuur mij gerust een berichtje via Whatsapp. Ik reageer zo snel mogelijk.