Zandsculpturenfestijn in Garderen

Zandsculpturenfestijn in Garderen: maak een reis om de wereld!


12 apr 2019 | Reistips
Foto: Zandsculpturenfestijn in Garderen

Gisterenavond waren Martin en ik bij de opening van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin in Garderen. Tijdens het Zandsculpturenfestijn kun je genieten van prachtige kunstwerken die door ruim 20 zandkunstenaars uit binnen- en buitenland zijn gemaakt.

Reis om de Wereld

Het thema dit jaar is ‘Reis om de Wereld’ en dat zie je dan ook duidelijk in de zandsculpturen terug. Reis langs bekende iconen zoals de Toren van Pisa, het Empire State Building en het Opera House.

Wereldwijde stedelijke iconen in zand

Begroet wereldleiders zoals Poetin, Merkel en Kim Jong-un en begeef je in een jungle waarbij je oog in oog staat met wildlife van over de hele wereld. Genoeg te ontdekken tijdens deze mooie wereldreis.

Begroet wereldleiders zoals Poetin, Merkel en Kim Jong-un
Begroet wereldleiders zoals Poetin, Merkel en Kim Jong-un

Zandsculpturenfestijn bezoeken?

Lijkt jou dit ook gaaf? Van vrijdag 12 april tot en met 2 november kun je genieten van deze mooie zandkunstwerken. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het Zandsculpturenfestijn zelf, maar ook online te bestellen, waarbij je een leuke korting krijgt. Lees meer over het Zandsculpturenfestijn.


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *