Facebook groepen speciaal voor reizigers: word nu lid!

Gepubliceerd: 25 okt 2017 | Foto: Facebook groepen

Facebook groepen
Reisblog Liefde voor Reizen

Zoek je Facebook groepen speciaal voor reizigers? Dan zit je hier helemaal goed. Je kunt als reiziger steeds meer informatie over reisbestemmingen vinden op internet. Ook het stellen van je reisvragen wordt steeds makkelijker.

Groepen voor reizigers

Tegenwoordig kun je via Facebook groepen eenvoudig je vraag stellen aan andere reizigers met dezelfde interesses. Zo kun je zelfs tijdens het reizen snel geholpen worden en advies ontvangen. Ook wij hebben wat handige Facebook groepen speciaal voor reizigers aangemaakt. Kies je kies favoriete groep, word lid en stel je vraag of deel je eigen reiservaring. Van de volgende Facebook groepen kun je nu lid worden: 

Indonesië backpackers NL & BE

Ga je binnenkort backpacken door Indonesië of heb je gewoon een grote liefde voor Indonesië? Word dan lid van Indonesië backpackers! Ontmoet andere backpackers, stel je vragen over Indonesië of deel je eigen reiservaringen. De Facebook groep Indonesië backpackers heeft ondertussen al meer dan 10.000 leden.

Word nu lid van Indonesië backpackers!

Reismaatje gezocht!

Heb je geen zin om in je eentje te reizen en ben je op zoek naar een reismaatje? Dan zit je bij deze groep helemaal goed. In deze groep kun je eenvoudig je oproep plaatsen en zorgen dat je in contact komt met een andere reiziger die ook een reismaatje zoekt! Plaatje je oproep, contact elkaar bijvoorbeeld via Facebook Messenger en maak die droomreis met elkaar! De groep ‘Reismaatje gezocht’ heeft ondertussen al meer dan 15.000 leden.

Word nu lid van Reismaatje gezocht!

Australië backpackers NL & BE

Ga je binnenkort backpacken door Australië of heb je gewoon een grote liefde voor Australië? In deze groep ontmoet je andere Australië backpackers en lees je handige reistips en budgettips over Australië. Wat zijn de mooiste routes, welke hostels zijn goed, op welke plek kan ik het beste New Years Eve vieren in Sydney? Geen vraag is te gek! Stel je vraag of deel je eigen ervaring.

Word nu lid van Australië backpackers!

Nieuw-Zeeland backpackers NL

Staat Nieuw-Zeeland dit jaar op jouw lijstje? Word dan lid van de Nieuw-Zeeland backpackers NL groep. Hierin lees je leuke tips en ontmoet je andere backpackers die door Nieuw-Zeeland gaan reizen.

Word nu lid van Nieuw-Zeeland backpackers!

Reizigers groep (reistips & reisvragen)

In de Facebook Reizigers groep (reistips & reisvragen) kun je handige reistips en budgettips lezen over welk land dan ook. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar goedkope vliegtickets of hotels, dan zit je hier helemaal goed. Ook het stellen van algemene vragen over reizen zijn meer dan welkom. Heb je zelf een handige tip voor andere reizigers, laat het dan ook weten.

Word nu lid van onze reizigers groep!

Scandinavië reizigers

Ben je van plan om naar het mooie Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland te gaan? In deze groep kun je al je vragen stellen over Scandinavië. Ontmoet andere Scandinavië reizigers en deel je vragen en reiservaring. Wat zijn de mooiste routes, op welke plekken kun je het mooiste overnachten? Geen enkele vraag is raar!

Word nu lid van Scandinavië reizigers!

Reistelevisie

Onze nieuwste groep op Facebook is: Reistelevisie. Filmmakers kunnen in deze groep hun pareltjes delen en andere reizigers inspireren. Heb jij uren gestopt in het filmen en monteren van je reisvideo? En zou je graag meer waardering voor je reisvideo willen krijgen. Deel jouw reisvideo en inspireer andere reizigers.

Word nu lid van Reistelevisie en deel jouw reisvideo.

Travel Mate Wanted!

Speciaal voor buitenlandse reizigers hebben wij de internationale versie van de groep ‘Reismaatje gezocht!’ opgericht. In de Facebook groep ‘Travel Mate Wanted’ kun je je oproep plaatsen in het Engels en je reismaatje vinden. 

Word nu lid van Travel Mate Wanted!

Ken jij nog handige Facebook groepen speciaal voor reizigers?

Ken jij zelf nog een andere handige Facebook groep voor reizigers of heb je een suggestie voor een nieuwe groep, laat het ons dan weten. Laat je reactie achter!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië
Reistips

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten
Reistips

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Kanovakantie in Noorwegen
Reistips

Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Bergen, meren waar je eindeloos op kunt varen, uitgestrekte bossen.. je vindt het allemaal in Noorwegen. Er zijn genoeg manieren om die prachtige natuur te ervaren, maar door te kanoën en wildkamperen kun je het effect van de ruige omgeving pas echt goed merken. Meer weten? Lees dan gauw verder. Een kanotocht door Noorwegen met Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy