Hi hi Guide - Videobellen met een lokale gids

Hi,hi Guide: videobellen met een lokale gids!

Gepubliceerd: 13 apr 2021 | Foto: Hi hi Guide - Videobellen met een lokale gids - Foto: Toa Heftiba

Hi,hi guide is al een aantal jaren hét platform om een lokale gids te boeken voor een tour. Of je nou voor een stedentrip naar Lissabon gaat of in eigen land naar het mooie Leeuwarden gaat, bij Hi,hi Guide heb je met een paar klikken binnen no-time de ideale stadsgids gevonden. Helaas zit reizen en het bezoeken van mooie steden in Europa er nog niet in, maar ook daar hebben ze bij Hi,hi guide iets tofs op bedacht. Je kunt namelijk vanaf nu via de website een video call aanvragen met een lokale gids waarin je alles kunt vragen over jouw favoriete bestemming. Hoe het werkt, dat lees je in deze blog.

Plannen van je reis

Ik kan mij voorstellen dat je stiekem al een volgende reis of stedentrip aan het plannen bent, want ‘come on’ het heeft nu wel lang genoeg geduurd, vind je ook niet? Een nieuwe bestemming roept altijd vragen op. Hoe zit het met het openbaar vervoer? Welke musea zijn de moeite waard? Waar vind ik de beste restaurants? Welke regels gelden er omtrent covid-19? Allemaal vragen die je natuurlijk zo snel mogelijk beantwoord wilt hebben. Tijdens een 20-minuten durende video call met een lokale gids heb je de mogelijk om al deze vragen te stellen en meer te weten te komen over een bestemming.

Hi,hi Guide - ontdek de stad met een local
Hi,hi Guide, ontdek de stad met een local

Hoe vind ik mijn lokale gids?

Het vinden van je lokale gids via Hi,hi Guide is vrij eenvoudig. Via de website kun je direct op een stad zoeken. Kies bijvoorbeeld voor Edinburgh, Praag of Porto. Na het klikken op de gewenste stad verschijnt er een overzicht met gidsen. In het overzicht zie je de foto’s, namen en de talen die zij spreken. Klik op je favoriete gids en open zijn of haar profielpagina. Op deze profielpagina vind je een stukje over hunzelf, is er een mogelijkheid om een berichtje te sturen naar de gids en kun je een tour of video call boeken.

Een video call inplannen

Vanaf de profielpagina kun je eenvoudig een video call inplannen. Klik op ‘schedule a video call with…’ en bevestig en betaal de 20-minuten durende video call. Na het betalen kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent. Daarna kun je je vragen voorbereiden en is het aftellen tot het videogesprek.

Enthousiast geworden, en wil je ook graag een video call inplannen voor je volgende reis?
Zoek nu je lokale gids!

Foto door: Toa Heftiba on Unsplash

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy