Inpak checklist voor op vakantie

Gepubliceerd: 16 apr 2021 | Foto: Inpak checklist voor op vakantie

Iedereen kijkt altijd heel erg uit naar zijn of haar vakantie. Het maakt niet uit of je wel of niet naar een zonnige bestemming gaat, want vakantie is over het algemeen altijd heel erg leuk. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het inpakken van je koffer. Is het eindelijk tijd om alles in te pakken? Dan kan je hieronder een handige inpak checklist vinden die je kan gebruiken voor je vakantie.

Belangrijke documenten

De belangrijkste spullen die je moet meenemen op vakantie, zijn documenten. Denk hierbij aan je paspoort of identiteitskaart. Zonder een identiteitsbewijs kan je niet in het vliegtuig stappen. Je hebt je ticket voor de reis ook nodig. Ben je van plan om een auto te huren tijdens de vakantie? Vergeet dan je rijbewijs niet mee te nemen. Heb je een visum nodig voor de vakantiebestemming? Regel deze ruim op tijd en neem deze mee. Een bankpas kan ook niet ontbreken om souvenirs te kopen en lekker uit eten te gaan. Verder is het handig om je zorgpas mee te nemen voor het geval dat er iets misgaat.

Genoeg outfits

Als je op vakantie gaat, is het natuurlijk belangrijk om genoeg outfits mee te nemen. Ga je lekker naar een chic restaurant? Neem dan een mooie en luchtige zomerjurk mee als je naar een warme vakantiebestemming gaat. Is het plan om een dagje naar het strand te gaan? Denk er dan aan om de juiste bikini mee te nemen, zodat jij je comfortabel voelt en de hele dag kunt genieten. Bedenk daarom van tevoren wat je gaat doen op vakantie, zodat jij je outfits hierop kan aanpassen.

Verzorgingsproducten

Ook op vakantie moet je jezelf goed blijven verzorgen. Je kan een toilettas gebruiken om daar je verzorgingsproducten in te doen. Denk aan je tandenborstel en tandpasta, deodorant, douchespullen, enzovoort. Gebruik je make-up? Koop dan een reisformaat van je mascara of foundation. Zo bespaar je ruimte in je koffer. Het is ook handig om desinfectiegel mee te nemen. Staan er veel wandelingen op de planning tijdens de vakantie? Vergeet de blarenpleisters dan niet.

Elektronica

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van elektronica. Vooral op vakantie is het leuk om foto’s en video’s te maken van de plekken die je bezoekt. Vergeet daarom je opladers van je telefoon en camera niet mee te nemen. Grote kans dat je de weg moet zoeken door middel van de navigatie van je telefoon. Je kan dan het beste een powerbank meenemen zodat je telefoon genoeg batterij heeft. Ga je naar een vakantiebestemming waar ze andere stekkers gebruiken? Koop dan een wereldstekker die je kan meenemen. Hiermee weet je zeker dat je alles kan opladen tijdens de vakantie.

Dit artikel is een samenwerking met de Bijenkorf

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy