Inpak checklist voor op vakantie

Inpak checklist voor op vakantie


16 apr 2021 | Reistips (ADV)
Foto: Inpak checklist voor op vakantie

Iedereen kijkt altijd heel erg uit naar zijn of haar vakantie. Het maakt niet uit of je wel of niet naar een zonnige bestemming gaat, want vakantie is over het algemeen altijd heel erg leuk. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het inpakken van je koffer. Is het eindelijk tijd om alles in te pakken? Dan kan je hieronder een handige inpak checklist vinden die je kan gebruiken voor je vakantie.

Belangrijke documenten

De belangrijkste spullen die je moet meenemen op vakantie, zijn documenten. Denk hierbij aan je paspoort of identiteitskaart. Zonder een identiteitsbewijs kan je niet in het vliegtuig stappen. Je hebt je ticket voor de reis ook nodig. Ben je van plan om een auto te huren tijdens de vakantie? Vergeet dan je rijbewijs niet mee te nemen. Heb je een visum nodig voor de vakantiebestemming? Regel deze ruim op tijd en neem deze mee. Een bankpas kan ook niet ontbreken om souvenirs te kopen en lekker uit eten te gaan. Verder is het handig om je zorgpas mee te nemen voor het geval dat er iets misgaat.

Genoeg outfits

Als je op vakantie gaat, is het natuurlijk belangrijk om genoeg outfits mee te nemen. Ga je lekker naar een chic restaurant? Neem dan een mooie en luchtige zomerjurk mee als je naar een warme vakantiebestemming gaat. Is het plan om een dagje naar het strand te gaan? Denk er dan aan om de juiste bikini mee te nemen, zodat jij je comfortabel voelt en de hele dag kunt genieten. Bedenk daarom van tevoren wat je gaat doen op vakantie, zodat jij je outfits hierop kan aanpassen.

Verzorgingsproducten

Ook op vakantie moet je jezelf goed blijven verzorgen. Je kan een toilettas gebruiken om daar je verzorgingsproducten in te doen. Denk aan je tandenborstel en tandpasta, deodorant, douchespullen, enzovoort. Gebruik je make-up? Koop dan een reisformaat van je mascara of foundation. Zo bespaar je ruimte in je koffer. Het is ook handig om desinfectiegel mee te nemen. Staan er veel wandelingen op de planning tijdens de vakantie? Vergeet de blarenpleisters dan niet.

Elektronica

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van elektronica. Vooral op vakantie is het leuk om foto’s en video’s te maken van de plekken die je bezoekt. Vergeet daarom je opladers van je telefoon en camera niet mee te nemen. Grote kans dat je de weg moet zoeken door middel van de navigatie van je telefoon. Je kan dan het beste een powerbank meenemen zodat je telefoon genoeg batterij heeft. Ga je naar een vakantiebestemming waar ze andere stekkers gebruiken? Koop dan een wereldstekker die je kan meenemen. Hiermee weet je zeker dat je alles kan opladen tijdens de vakantie.

Dit artikel is een samenwerking met de Bijenkorf


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.