Interview met Back 2 Basic Marloes

Gepubliceerd: 23 sep 2015 | Foto: Interview met reporter / back2basic Marloes

Interview met reporter / back2basic Marloes
Reisblog Liefde voor Reizen

Ze houdt van primitief leven, gaat het liefst naar plekken waar zo min mogelijk mensen al zijn geweest. We hebben het natuurlijk over onze Back2Basic Marloes. Vandaag is het tijd voor een leuk nieuw interview met haar.

Je heet Back 2 Basic Marloes, waar komt die naam eigenlijk vandaan?

Ik hou van zo primitief mogelijk op vakantie gaan, daarmee bedoel ik zoveel mogelijk uit de sleur en van de bewoonde wereld. Ik ga graag naar plekken waar niemand anders komt (hoop ik dan maar).

Wat is de mooiste reis die je tot nu toe hebt gemaakt en waarom?

Dat is wel lastig, maar dan toch Nieuw-Zeeland! Dit was sowieso bijzonder omdat ik er een half jaar ben geweest en er stage heb gelopen! Wat een prachtig puur land is dat! Het biedt zoveel moois dat je elke keer weer met je mond open staat te kijken.

Reporter Marloes in Nieuw-Zeeland

Reporter Marloes in Noorwegen!

Waar zou je nog graag heen willen?

IJsland of Antarctica

Hoe ziet een leven zonder reizen er voor jou uit?

Uit werken, haha! Maar vooral wel genieten wat een dag brengt, hele muzikale dagen zou ik er dan van maken 😉

Wat maakt reizen zo bijzonder voor jou?

Dat je weer beseft dat de wereld mooi is en vooral heel kwetsbaar! Er is nog zoveel te ontdekken! Ik vind het mooi om te ondervinden dat wij eigenlijk hele kleine wezens zijn op deze grote prachtige aardbol!

Reporter Marloes in Lapland

Reporter Marloes in Lapland

Wat is het leukste aan reporter zijn?

Dat je anderen kan laten zien wat ze niet mogen missen! Je kunt anderen inspireren!

Wat staat er dit jaar nog op de reisagenda?

Morgen naar Zweden! Binnenkort naar Dublin, waarschijnlijk ook nog een weekend naar Wenen.

Welk land zou jij de volgers van Liefde Voor Reizen aanraden?

Noorwegen! Dichtbij en toch ver weg! Een heel divers land!

 

Reporter Marloes in Noorwegen

Reporter Marloes in Noorwegen

Wat is het mooiste wat je ooit hebt gezien tijdens een reis?

De Abel tasman in Nieuw-Zeeland! We hadden heerlijk zon en dan ziet het water er blauw uit! Ontzettend gaaf om dan te kayakken terwijl de zeeleeuwen rondom je zwemmen!

Wat is het spannendste moment geweest tijdens de reizen?

Meestal merk ik dat achteraf, zo ben ik een keer heel hard van een sneeuwberg afgegleden in Noorwegen zonder te bedenken dat er misschien wel gaten of spleten in zaten. Dat was ook niet te zien. Achteraf niet heel slim maar wel ontzettend spannend!

Wil je ook graag geïnterviewd worden?

Neem dan contact met ons op!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Reismaatje gevonden - Het succesverhaal van Lisa & Chantal

Reismaatje gevonden: het succesverhaal van Lisa & Chantal

Niet iedereen houdt ervan om in zijn eentje op reis te gaan, sommige reizigers zijn graag in gezelschap. Samen reizen om daarna mooie reisherinneringen te kunnen delen, een van de mooiste dingen om te kunnen doen. Het vinden van een reismaatje is niet altijd even makkelijk, het moet natuurlijk wel goed klikken, want je kunt Reismaatje gevonden: het succesverhaal van Lisa & Chantal

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy