Interview met reporter / budgetcoach Martin

Gepubliceerd: 24 jan 2016 | Foto: Interview met budgetcoach Martin - Reporter Martin

Voor de volgers die jou nog niet kennen. Wie is budgetcoach Martin?

Ik ben een drukke financieel manager, die er van houdt om privé de zaken ook goed geregeld te hebben. In mijn vrije tijd reis ik graag, kijk ik graag tv(sport en humorvolle programma’s), loop ik graag een stukje hard en speel ik veel met Joey(onze hond)!

Wat is jouw mooiste reis tot nu toe geweest en waarom?

Rondreis langs de Oost Australische kust. Het was een heerlijk relaxt land met aardige mensen en een fijn klimaat.

Gave krokodillen privé tour bij Kuranda in Australië!
Krokodillen spotten tijdens onze privé tour bij Kuranda in Australië!

Wat maakt reizen nou zo leuk?

Ik vind het fijn om in een warmer klimaat te komen en ik vind het geweldig om andere culturen te leren kennen. Met name de manier van leven t.o.v. de Nederlandse manier van leven is bijna overal anders en het is erg leuk om je daarin onder te dompelen tijdens het reizen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mooie dingen te zien, over de hele wereld, maar ook in Nederland zelf.

Je bent onze budgetcoach, wat is de beste budgettip die je op dit moment kunt delen?

Plan je vliegreis via Google Flights en wees flexibel in je vertrek en aankomstdata, waardoor je flink kunt besparen op je vliegreis!

Wat staat er op het reisprogramma dit jaar?

We hebben voor dit jaar weer een reis naar Zuid-Oost Australië gepland staan en in Nederland wordt het sowieso een weekend k(r)amperen bij het festival Best Kept Secret bij Beekse Bergen!

Wat is het meeste bijzondere reismoment tot nu toe geweest?

Dat is een heel moeilijke vraag. Er zijn zoveel bijzondere reismomenten geweest! Zoveel geweldige uitzichten, ontmoetingen en dingen die ik gezien heb. Wat ik zelf wel heel bijzonder vind is, dat ik in het jaar dat de Twin Towers in New York instorten, ik er nog geen half jaar eerder tussen heb gezeten en gelopen. Maar ook de zonsondergangen op Pangkor(Maleisië), of de ontmoetingen met de otters, apen en neushoornvogels bij Pangkor, of de ontmoetingen met slangen en krokodillen in Cairns en Kuranda (Australië) waren geweldige momenten.

Eiland Pangkor (Maleisië)
Eiland Pangkor (Maleisië)

Naar welk land kijk je het meeste uit om een keer te bezoeken?

Ik ben erg benieuwd naar Colombia. Niet een van de meest voordehand liggende landen, maar het lijkt me een schitterend land met aardige mensen.

Wat is het spannendste reismoment geweest wat je hebt meegemaakt?

Toen we in Santiago de Cuba waren, wilden we terug van het carnaval naar ons hotel en we zochten een taxi in de drukte op straat en we konden er niet echt eentje vinden. Toen we een man bij zijn auto zagen staan en vroegen of hij een taxi in de buurt wist, zei hij dat hij een taxi was, dus gingen we met hem mee. Vervolgens bleek de man maar over 1 arm te beschikken en moest zijn auto met een oude haspel aangeslingerd worden. Het was gelukkig niet zo’n lange rit, maar wel spannend! 🙂

Santiago de Cuba!
Santiago de Cuba!

Wat was het meest verrassende land toe nu toe?

Ierland heeft mij tot op heden al twee keer positief verrast. We zijn nu twee keer naar Dublin geweest, wat ik een heel gezellige stad vind, met leuke mensen en een en al gezelligheid. En de natuur eromheen is zo schitterend! Je kunt er dus ook heerlijk tot rust komen. Heeft mij op alle vlakken positief verrast! 

Welke reistips wil je onze volgers nog graag meegeven?

Bereid je goed voor. Kijk bijvoorbeeld voor je vertrekt naar een land om rond te reizen op de pagina van rijksoverheid.nl of er negatieve reisadviezen zijn voor gebieden waar je heen wilt. Zo ja, probeer deze dan te mijden, want je wilt wel avontuur, maar een vakantie moet ook leuk blijven! toch?! En ik vind het zelf altijd prettig om vantevoren een begroting te maken van de kosten van de verschillende reisonderdelen (transport/overnachtingen/eten/excursies). Veel zaken kun je vantevoren goedkoper regelen en je weet dan ook beter vantevoren, of je budget voldoende is of niet.

Meer interviews lezen? 

Wij plaatsen regelmatig nieuwe interviews. De afgelopen tijd hebben wij o.a. de band Mister and Mississippi, schaatser Hein Otterspeer en presentatrice Nienke de la Rive Box geïnterviewd. De interviews kun je hier teruglezen

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy