Interview met reporter / budgetcoach Martin

Gepubliceerd: 24 jan 2016 | Foto: Interview met budgetcoach Martin - Reporter Martin

Interview met budgetcoach Martin - Reporter Martin
Reisblog Liefde voor Reizen

Voor de volgers die jou nog niet kennen. Wie is budgetcoach Martin?

Ik ben een drukke financieel manager, die er van houdt om privé de zaken ook goed geregeld te hebben. In mijn vrije tijd reis ik graag, kijk ik graag tv(sport en humorvolle programma’s), loop ik graag een stukje hard en speel ik veel met Joey(onze hond)!

Wat is jouw mooiste reis tot nu toe geweest en waarom?

Rondreis langs de Oost Australische kust. Het was een heerlijk relaxt land met aardige mensen en een fijn klimaat.

Gave krokodillen privé tour bij Kuranda in Australië!
Krokodillen spotten tijdens onze privé tour bij Kuranda in Australië!

Wat maakt reizen nou zo leuk?

Ik vind het fijn om in een warmer klimaat te komen en ik vind het geweldig om andere culturen te leren kennen. Met name de manier van leven t.o.v. de Nederlandse manier van leven is bijna overal anders en het is erg leuk om je daarin onder te dompelen tijdens het reizen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mooie dingen te zien, over de hele wereld, maar ook in Nederland zelf.

Je bent onze budgetcoach, wat is de beste budgettip die je op dit moment kunt delen?

Plan je vliegreis via Google Flights en wees flexibel in je vertrek en aankomstdata, waardoor je flink kunt besparen op je vliegreis!

Wat staat er op het reisprogramma dit jaar?

We hebben voor dit jaar weer een reis naar Zuid-Oost Australië gepland staan en in Nederland wordt het sowieso een weekend k(r)amperen bij het festival Best Kept Secret bij Beekse Bergen!

Wat is het meeste bijzondere reismoment tot nu toe geweest?

Dat is een heel moeilijke vraag. Er zijn zoveel bijzondere reismomenten geweest! Zoveel geweldige uitzichten, ontmoetingen en dingen die ik gezien heb. Wat ik zelf wel heel bijzonder vind is, dat ik in het jaar dat de Twin Towers in New York instorten, ik er nog geen half jaar eerder tussen heb gezeten en gelopen. Maar ook de zonsondergangen op Pangkor(Maleisië), of de ontmoetingen met de otters, apen en neushoornvogels bij Pangkor, of de ontmoetingen met slangen en krokodillen in Cairns en Kuranda (Australië) waren geweldige momenten.

Eiland Pangkor (Maleisië)
Eiland Pangkor (Maleisië)

Naar welk land kijk je het meeste uit om een keer te bezoeken?

Ik ben erg benieuwd naar Colombia. Niet een van de meest voordehand liggende landen, maar het lijkt me een schitterend land met aardige mensen.

Wat is het spannendste reismoment geweest wat je hebt meegemaakt?

Toen we in Santiago de Cuba waren, wilden we terug van het carnaval naar ons hotel en we zochten een taxi in de drukte op straat en we konden er niet echt eentje vinden. Toen we een man bij zijn auto zagen staan en vroegen of hij een taxi in de buurt wist, zei hij dat hij een taxi was, dus gingen we met hem mee. Vervolgens bleek de man maar over 1 arm te beschikken en moest zijn auto met een oude haspel aangeslingerd worden. Het was gelukkig niet zo’n lange rit, maar wel spannend! 🙂

Santiago de Cuba!
Santiago de Cuba!

Wat was het meest verrassende land toe nu toe?

Ierland heeft mij tot op heden al twee keer positief verrast. We zijn nu twee keer naar Dublin geweest, wat ik een heel gezellige stad vind, met leuke mensen en een en al gezelligheid. En de natuur eromheen is zo schitterend! Je kunt er dus ook heerlijk tot rust komen. Heeft mij op alle vlakken positief verrast! 

Welke reistips wil je onze volgers nog graag meegeven?

Bereid je goed voor. Kijk bijvoorbeeld voor je vertrekt naar een land om rond te reizen op de pagina van rijksoverheid.nl of er negatieve reisadviezen zijn voor gebieden waar je heen wilt. Zo ja, probeer deze dan te mijden, want je wilt wel avontuur, maar een vakantie moet ook leuk blijven! toch?! En ik vind het zelf altijd prettig om vantevoren een begroting te maken van de kosten van de verschillende reisonderdelen (transport/overnachtingen/eten/excursies). Veel zaken kun je vantevoren goedkoper regelen en je weet dan ook beter vantevoren, of je budget voldoende is of niet.

Meer interviews lezen? 

Wij plaatsen regelmatig nieuwe interviews. De afgelopen tijd hebben wij o.a. de band Mister and Mississippi, schaatser Hein Otterspeer en presentatrice Nienke de la Rive Box geïnterviewd. De interviews kun je hier teruglezen

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Reismaatje gevonden - Het succesverhaal van Lisa & Chantal

Reismaatje gevonden: het succesverhaal van Lisa & Chantal

Niet iedereen houdt ervan om in zijn eentje op reis te gaan, sommige reizigers zijn graag in gezelschap. Samen reizen om daarna mooie reisherinneringen te kunnen delen, een van de mooiste dingen om te kunnen doen. Het vinden van een reismaatje is niet altijd even makkelijk, het moet natuurlijk wel goed klikken, want je kunt Reismaatje gevonden: het succesverhaal van Lisa & Chantal

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy