Spannende overnachting in Jeep in Argentinië

Spannende overnachting in Jeep in Argentinië

Spannende overnachting in Jeep in Argentinië

Met onze omgebouwde jeep zijn we onderweg naar het Noorden van Argentinië. Het wordt donker en we besluiten onderweg te stoppen voor de nacht aan een verlaten boerenwegel. Na een lekker avondmaal gaan we slapen, wat is het hier vredig!

In het holst van de nacht word ik wakker. Een auto komt tot net voor de onze gereden. Twee mannen stappen uit. Mijn hart slaat een hartslag over en ik maak mijn vriend met een stomp wakker. Beelden van horrorfilms kruisen mijn gedachten en de ‘drama queen’ in mezelf denkt “het is ermee gedaan!”. Ze proberen de deur van de auto te openen. Mijn vriend doet open. Daar lagen we dan… halfnaakt met een slaperig hoofd te staren naar 2 politiemannen. Met handen en voeten moeten we uitleggen dat we daar geen ‘nummertje’ aan het doen zijn, maar gewoon overnachten om daarna verder te reizen. Ze lachen eens en verzoeken ons om onze auto te parkeren aan het politiekantoor wat verderop waar het veiliger is. Was me dat even schrikken!

 

Auteur: Silke Vincent
Weblog: Reisjemee.nl 

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Tags: