Maak kennis met het team van Liefde voor Reizen

 • Reporter Jesper

  Jesper (founder)

  Hi, ik ben Jesper, geboren in 1988 en tegenwoordig woonachtig in Darwin. De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee? Lees meer over Jesper.

 • Reporter

  Marloes (reporter)

  Ik zal mij kort even voorstellen. Ik ben Marloes en ik ben geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak! Verder houd ik ook erg veel van muziek en mensen en ben daarom ook werkzaam als muziektherapeute. Volg mijn reisavonturen via deze blog! Lees meer over Marloes.

 • Reporter Bert

  Bert (reporter)

  Ik ben Bert, 35 jaar en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw en zoon naar allerlei landen. Lees meer over Bert.

 • Reporter Martin

  Martin (reporter)

  Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefdevoorreizen.nl. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld! Lees meer over Martin.

 • Gastblogger Anne

  Anne (gastblogger)

  Ik ben Anne Treur, 33 jaar en woon in Hoofddorp. Reizen is mijn favoriete tijdsbesteding; ik werk fulltime als directiesecretaresse, maar al mijn verlofdagen gaan op aan leuke trips binnen Europa! Ierland is daarin mijn favoriete bestemming, maar ook andere Europese bestemmingen bezoek ik graag! Ik vind veel aspecten van het reizen leuk: een zware wandeltocht op een verlaten eiland in Ierland is fantastisch maar ik kan evengoed genieten van een dag slenteren door de straatjes en steegjes van Rome. Lees meer over Anne.

 • Gastblogger Johanna

  Johanna (gastblogger)

  Hi! Ik ben Johanna en schrijf met veel plezier maandelijks een gastblog. Ik ben opgegroeid in het prachtige West-Zeeuws Vlaanderen en momenteel studeer ik in Utrecht. Aangezien ik last heb van een ontembare reislust, ben ik vaak bezig met (dromen over) reizen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld de buitenlandse reis voor mijn studievereniging, help ik vrienden bij het plannen van hun vakanties en heb ik zelf ook nog meer dan genoeg reisplannen. Lees meer over Johanna.

 • Gastblogger Lara

  Lara (gastblogger)

  Hola! Ik ben Lara Janssen, 24 jaar en woon momenteel sinds 2 jaar in Madrid. Ik ben opgegroeid in Nijmegen. Daar heb ik communicatie gestudeerd aan de HAN. Direct daarna ben ik mijn eigen bedrijf in communicatie gestart: www.laradeelt.nl. Ik besloot naar Madrid te gaan voor een Spaanse taalcursus en ik vond het hier zo fijn dat ik hier nu, 2 jaar later, nog steeds woon. Voor mijn werk heb ik alleen mijn computer nodig en dus ga ik graag veel op reis. Lees meer over Lara.

 • Gastblogger Jolanda

  Jolanda (gastblogger)

  Ik ben Jolanda, 33 jaar oud (1985) en woonachtig op ’t Harde. Sinds mijn 21e een passie gekregen voor reizen. Al hoewel ik in mijn jeugd veel reisde door Duitsland, België en Oostenrijk ging ik later de wereld verder ontdekken. Hoe meer landen ik zag hoe meer liefde ik kreeg voor de wereld want elk land heeft prachtige plekken en de culturen ga je ook steeds meer begrijpen. Samen met mijn passie voor fotografie werd de drang voor reizen steeds groter. Lees meer over Jolanda.

 • Gastblogger Sam

  Sam (gastblogger)

  Mijn naam is Sam, ik ben 26 jaar en woon in het mooie België. Sinds twee jaar ben ik een fulltime reisblogger, en daarvoor was ik al enkele jaren actief in het internetwereldje. Als ik reis hou ik vooral van heel wat afwisseling. Een prachtige rondreis door de natuur mag voor mij dan ook af en toe afgewisseld worden met een leuke stedentrip en heel wat cultuur. Sowieso kies ik er altijd voor om zo veel mogelijk te voet te ontdekken. Zo zie je immers plekjes die je anders nooit zou zien en het is ook nog eens sportief! Lees meer over Sam.

 • Gastblogger Reni

  Reni (gastblogger)

  Hoi! Ik ben Reni, 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toen ik op mijn 18e stopte met mijn studie, besloot ik om naar Zuid-Afrika te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Dit is destijds zo goed bevallen, dat ik met mezelf had afgesproken om na mijn nieuwe opleiding er weer tussenuit te gaan. Zo ben ik in Mexico terecht gekomen. Tijdens mijn studie heb ik ook niet stil gezeten. Ik heb veel kleine stedentripjes binnen Europa gemaakt, maar ik heb ook veel verre reizen gemaakt. Lees meer over Reni.

 • Gastblogger Marije

  Marije (gastblogger)

  Hello! Ik ben Marije, 33 jaar en als ik niet op pad ben, woon ik in Utrecht. Mijn 2 grote passies zijn reizen en hardlopen, en het liefst een combinatie van de twee. Zo vlieg ik de hele wereld over voor o.a. de snelste marathons, de mooiste trailruns en de effectiefste trainingsstages. (Hard)lopend in het buitenland zie je de mooiste omgevingen, de leukste steden en kom je dichtbij (lokale) culturen. Dit is mijn manier van de wereld ontdekken - en mijn wilde (reis)verhalen deel ik graag! Lees meer over Marije.

 • Gastblogger Nadeche

  Nadeche (gastblogger)

  Hoi! Ik ben Nadeche. Ik heb mijn hele leven veel gereisd, van kinds af aan met mijn ouders veel op reis en zodra ik oud genoeg was alleen op stap. In 2014 ben ik voor het eerst in het buitenland gaan wonen voor mijn stage, in Indonesië. Dat beviel zo goed dat ik in 2016, toen mijn studie afgerond was, heb besloten om weer naar het buitenland te gaan. Ik heb de laatste jaren in Nieuw-Zeeland, Canada en Italië gewoond en tussendoor veel mooie reizen gemaakt. Lees meer over Nadeche.

 • Gastblogger Valerie

  Valerie (gastblogger)

  Reisverslaafd. Taalnerd. Wintermens. Reizen, schrijven en foto’s nemen. Ik denk dat je me zo kan samenvatten. Ik ben Valerie, 30 jaar en ik woon in Vlaanderen. Samen met mijn medereisverslaafde echtgenoot probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Ik ben dan ook heel blij en vereerd om gastblogger te mogen zijn voor Liefde voor Reizen. Want dat delen we hier allemaal. Ik hoop dat ik jullie samen met de andere reporters en gastbloggers nog meer mag inspireren! Lees meer over Valerie.

 • Gastblogger Jaro

  Jaro (gastblogger)

  Mijn naam is Jaro Broeklander, 26 jaar oud en sinds een paar jaar ben ik actief als blogger voor verschillende platformen. Daarnaast ga ik 'reizend' door het leven als Digital Nomad. Dit doe ik sinds 4 jaar en het bevalt me maar al te goed. Samen met mijn vrouw en onze twee hondjes. We zijn in landen als Marokko, Canada, Kroatië, Turkije, Bulgarije, Griekenland, Engeland en Frankrijk geweest. Lees meer over Jaro.

 • Gastblogger Liselotte

  Liselotte (gastblogger)

  Hoi! Mijn naam is Liselotte, ik ben 34 jaar en woon met mijn man in Dordrecht. Ik ben jurist en psycholoog, maar bovenal een enthousiaste en bereisde duizendpoot. Niets fijners dan mijn koffer pakken en met een notitieboekje en camera op ontdekking gaan! Aangezien ik ben opgegroeid op Curaçao, heb ik veel mooie (ei)landen in die regio gezien. Toen ik naar Nederland terugkeerde om te studeren, is de reislust er niet minder op geworden. Zo heb ik 4 maanden in Lissabon gestudeerd. Mijn streven is om elk jaar een weekendje weg in eigen land te doen, een city trip én verre reis. Reis je met mij mee? Lees meer over Liselotte.

 • Gastblogger Nikki

  Nikki (gastblogger)

  Hoi allemaal! Ik ben Nikki Roeyen, 29 jaar, en ik woon in een klein dorpje in België dat bekend staat als Zoerle-Parwijs. Ik ben opgegroeid in Antwerpen en heb na mijn schooltijd vertoefd in Spanje, Turkije, Dubai… wat mijn reizigersmicrobe helemaal heeft getriggerd. Ik ben gaan reizen als betaalde job, wat maakt dat ik al een groot deel van de wereld heb kunnen zien. Deze ervaringen zou ik graag met jullie willen delen en jullie zo inspireren tot het ontdekken van de meest interessante plekken op deze aardbol. Lees meer over Nikki.

 • Gastblogger Desiree

  Desiree (gastblogger)

  Mijn naam is Desiree Enters, 28 jaar oud en ik woon in het mooie Brabant, in het plaatsje Oss. Daar woon ik low budget, in een anti kraak woning om zo het geld bij elkaar te sparen voor mijn reizen. Naast reizen ben ik dol op sporten, en ben ik meerdere keren per week te vinden op de tennisbaan, sportschool, of lekker buiten in het bos. Mijn passie voor het reizen heb ik denk ik te danken aan mijn moeder, die haar hart verloren had aan Afrika. Lees meer over Desiree.